Bez obzira na to koliko ljubavnog iskustva imaš, sigurno si koliko-toliko svesna toga kako se ponašaš u vezi. Međutim, da li si ikada razmišljala o tome da su neke tvoje ljubavne navike jako iritantne, kako tvom partneru, tako i ljudima oko vas? Evo šta kaže horoskop – o čemu bi trebalo da povedeš računa.

Ovan

Ti si u vezi toliko zaljubljena, opijena i oduševljena svojim partnerom da prosto ne možeš da se odlepiš od njega! Tebi je to preslatko, možda i njemu – ali samo u određenom periodu. Vremenom će početi da ga nervira što ga cmačeš, štipkaš i tepaš mu stalno, bez obzira na to da li ste sami ili sa nekim, a tvoji preterani izlivi emocija zaista nerviraju ljude oko vas, čak i ako ne žele to da vam priznaju. Ipak, ukoliko se neko i odvaži na to da ti otvoreno kaže šta misli o tvom ponašanju – neće dobro proći! Odmah postaješ ratoborna i braniš svoja osećanja.

Bik

Iako si na početku veze rezervisana i ne prepuštaš se osećanjima tako lako, čim shvatiš da je tvoja veza ona prava stvar i da ti je partner u potpunosti posvećen i predan, tada kreće rušenje tvojih zidova i otkrivanje svega što osećaš i nosiš u sebi. Ta poplava emocija je iskrena i lepa, ali u očima drugih može da izgleda prosto – previše. Generalno nisi posesivna, ali želiš da svaki trenutak provodiš sa svojim partnerom, a to će smetati svima koji žele da vas ponekad vide i razdvojene kako bi mogli da pričaju o nekim ličnim muškim/ženskim stvarima. 

Blizanci

Za Blizance važi da su dvolični, ali to nije njihova najiritantnija navika. Zapravo, u vezi jednog Blizanca veći je problem to što on želi da zadrži sve opcije otvorene, što ne želi da definiše odnos do kraja, verovatno iz straha ili predostrožnosti. Tako, bićeš u stanju da se dugo zabavljaš sa nekim, a da i dalje odbijaš da ga zoveš svojim partnerom, što može smetati i njemu i drugima koji veruju da samo zavaravaš sebe.

Rak

Jako je pozitivno i osvežavajuće to što ti ne voliš emotivne igrice, ne plašiš se svojih osećanja i spremna si da odmah pređeš na stvar kako ne bi gubila vreme sa nekim. Nekome će to delovati previše čudno i brzo, ali nekome ko je ozbiljan poput tebe to neće smetati. Ipak, problem u vezi sa svim ovim je taj što ti gotovo nikada ne čekaš – planiraš budućnost, venčanje i to kako će vam se deca zvati, a sa nekim si izašla svega nekoliko puta. 

Comments