Poznaješ taj osećaj – kad kriješ osećanja i čekaš i ne znaš šta se dešava i ne usuđuješ se da se izjasniš, da nešto ne pokvariš, a ne znaš ni da li postoji nešto što bi moglo da se pokvari. Ako si hrabra, izađeš prva sa izjavama, prosto da prekineš neizvesnost, ako nisi, umireš u sebi i čekaš. A on možda ne zna šta oseća, možda manipuliše ili je uplašen. Evo kako to horoskop kategoriše:

Ovan

Ovnovi su skloni da ubede sebe da se ništa ne dešava na emotivnom nivou i da je osoba koja im se sviđa samo prijatelj, odnosno, da je to razlog što im se neko sviđa – baš je fino upoznavati nove zanimljive osobe i družiti se sa njima. Da bi bio siguran u to da sme da prizna svoja osećanja, Ovan mora da bude siguran da osećanja postoje kod druge osobe.

Bik

Lako se zaljubljuje, ali baš zato i ne shvata sebe ozbiljno. Tako da, on zapravo nije siguran da li su to osećanja ili samo požuda. Možeš da ga pitaš, ceniće tvoju inicijativu i potrudiće se da pronađe odgovor. I neće se osećati ugroženo ako kod tebe postoje osećanja, a on i dalje nije siguran.

On zaslužuje tvoju ljubav Dečko koji ti neće reći da si luda – kad si luda Horoskop otkriva: Šta ga sprečava da ti prizna svoja osećanja?

Blizanci

Nemaju problem sa izjavama ljubavi, ali često imaju problem sa osobama koje vole – ima ih više od jedne. Takođe, danas će ludo voleti tebe, a sutra neku drugu – i ako nisi preponosna da ga sačekaš, preksutra će opet strasno voleti tebe. Nije lako biti emotivno povezan sa Blizancima.

Rak

Ceni samo duboka osećanja i pravu ljubav i neće se izjasniti o svojim osećanjima dok nije potpuno siguran da i druga osoba želi isto što i on i da je spremna da se prepusti i poveže na najdubljem nivou. Rakovi vole dramu, ali oni stvarno jesu dramatični, tako sve doživljavaju i osećaju i ljubav je za njih smrtno ozbiljna.

Comments