Ako si mislila da je tvoj horoskopski znak divan i krasan – varaš se! Evo koje osobine čine da deluješ zaista užasno.

p.s. Iako zvuči surovo i brutalno, nemoj ovo da shvatiš tako ozbiljno, ipak se šalimo!

Ovan

Arogantna si, “kruta”, a tvoj ego je veći od najveće planine. Time često odbijaš ljude oko sebe, ali tebe kao da nije briga. Za tebe ne postoji svrsishodna rasprava, tvrdoglava si i kada nešto zacrtaš to je tako, a nijedan racionalni argument to ne može promeniti. Ti ne želiš ni da saslušaš drugu stranu jer u startu znaš da nije u pravu. Uglavnom se ponašaš impulsivno i bezobzirno, a sa tobom je lepo na poslu – samo kada odeš!

Bik

Toliko si lenja i sebična da je to pravo čudo! Osećaš kao da ceo svet tebi treba da se pokorava, osećaš kao da zaslužuješ mnogo, a prosto ne možeš da ustaneš iz kreveta i nešto uradiš sa sobom i svojim životom. Ljubomorna si i posesivna ne samo kada je u pitanju ljubav, već i kada su u pitanju materijalne stvari. Ali hej, te osobe su se, za razliku od tebe, pokrenule! Ne prihvataš “ne” kao odgovor, umeš da se ponašaš ne skromno, već jeftino, a ponekad si i prilično nepristojna.

horoskop 181 Horoskop otkriva: Šta je ono što te čini UŽASNOM osobom?

Blizanci

Nervozna si i nemaš sposobnost da donosiš odluke. Ne umeš da odlučiš šta ti je u životu zaista važno, ne možeš da se fokusiraš i tako propuštaš bitne prilike u životu. Pritom, površna si i najvažnije u životu su ti materijalne stvari. Inteligentna si, ali ti sve brzo dosadi. Tvoja energija je neograničena, jako si entuzijastična, ali time stvaraš haos oko sebe koji niko ne može da razume. Ne umeš ni da se organizuješ kako treba. Dvostruka si ličnost i ljudi često pomisle da baš i nisi normalna koliko puta na dan menjaš raspoloženja i mišljenja!

Rak

I tvoje raspoloženje se menja dok kažeš keks, pesimistična si, hipersenzitivna, a uz to si u stanju da se non-stop žališ i kukaš. Stalno misliš da si u nekoj nevolji, stalno glumiš žrtvu, a gde god da kreneš, tebe prati violina koja svira neku tužnu pesmu. Više voliš da sediš kod kuće nego da radiš jer prosto ne možeš da se izboriš sa svim tim stresom i napetošću. Ne dolaziš na posao, ne dolaziš, a onda dobiješ otkaz što je za tebe san snova! Samo da više nikada ne vidiš sve te grozne ljude!

Comments