Svaka devojka je atraktivna na svoj način, to nam je jasno. A verovala ili ne, upravo horoskop otkriva po čemu si to posebna.

Ovan – strast

Nezavisne i imuplsivne, ove devojke i te kako umeju da privuku pažnju i osvoje “na prvu loptu”. Nije lako biti u vašem društvu i ispratiti vas, ali onaj ko to uspe, znajte da zaslužuje svu vašu pažnju. Sa vama nikada nije dosadno i monotono, stalno ste u pokretu i spremne za akciju, a baš to je mnogima primamljivo.

Bik – uspeh

Ima li ičeg što je više seksi od žene koja je samouverena i zna šta hoće? Pa, u većini slučajeva – ne! Šta god da radite vi to odradite kako treba, uspešno i sa mnogo vere u sebe, a ista situacija je i na polju ljubavi. Dajete se maksimalno, činite sve za partnera za kojeg procenite da je vredan truda i borbe. Vašoj energiji retko ko može da odoli.

horoskop 2 Horoskop otkriva: Šta te čini atraktivnom?

Blizanci – rečitost

Na “fore” koje izgovori Blizanac, retko ko ostaje ravnodušan. Oni umeju da budu oštri na jeziku i umeju da povrede, ali isto tako umeju “opasno” da zavedu. Blizanci su one devojke u koje se zaljubite samo slušajući ih dok pričaju ili se nadmudruju sa vama.

Rak  – nepredvidivost

Rakovi jesu osobe koje kada vole, vole do kraja i teško odustaju od svog partnera. Ipak, osim što su tako nežni, uvek raspoloženi za ljubav i odani partneri, oni osvajaju i svojom nepredvidivošću – čas su fini, mili i dobri, a čas divlji i raspoloženi za razne nestašluke. Svakako, sa vama nikada nije dosadno!

Comments