Hot topics

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Moderna umetnost u filmovima Pedra Almodóvara

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

5 saveta kako da oporaviš kosu i učiniš je zanosnom ovog leta

1/3

Svaka devojka je atraktivna na svoj način, to nam je jasno. A verovala ili ne, upravo horoskop otkriva po čemu si to posebna.

Ovan – strast

Nezavisne i imuplsivne, ove devojke i te kako umeju da privuku pažnju i osvoje “na prvu loptu”. Nije lako biti u vašem društvu i ispratiti vas, ali onaj ko to uspe, znajte da zaslužuje svu vašu pažnju. Sa vama nikada nije dosadno i monotono, stalno ste u pokretu i spremne za akciju, a baš to je mnogima primamljivo.

Bik – uspeh

Ima li ičeg što je više seksi od žene koja je samouverena i zna šta hoće? Pa, u većini slučajeva – ne! Šta god da radite vi to odradite kako treba, uspešno i sa mnogo vere u sebe, a ista situacija je i na polju ljubavi. Dajete se maksimalno, činite sve za partnera za kojeg procenite da je vredan truda i borbe. Vašoj energiji retko ko može da odoli.

horoskop 2 Horoskop otkriva: Šta te čini atraktivnom?

Blizanci – rečitost

Na “fore” koje izgovori Blizanac, retko ko ostaje ravnodušan. Oni umeju da budu oštri na jeziku i umeju da povrede, ali isto tako umeju “opasno” da zavedu. Blizanci su one devojke u koje se zaljubite samo slušajući ih dok pričaju ili se nadmudruju sa vama.

Rak  – nepredvidivost

Rakovi jesu osobe koje kada vole, vole do kraja i teško odustaju od svog partnera. Ipak, osim što su tako nežni, uvek raspoloženi za ljubav i odani partneri, oni osvajaju i svojom nepredvidivošću – čas su fini, mili i dobri, a čas divlji i raspoloženi za razne nestašluke. Svakako, sa vama nikada nije dosadno!

Editors choice