Lav

Sa radozalošću i strašću kakva je tvoja, nema sumnje da ćeš brzo skupiti snagu da ustaneš iz kreveta i da se uključiš u životne tokove. A dok ti je stvarno teško, imaš na koga da se osloniš – tvoja porodica i prijatelji te vole i podržavaju.

Devica

Ako postoji osoba koja je spremna, sposobna i apsolutno dovoljno disciplinovana da kroz period slomljenog srca prođe malo po malo, korak po korak, dan po dan – to si ti. Ono što je drugima nemoguće da izvedu, za tebe je savet koji umeš da primeniš za sopstveno dobro.

horoskopX2 Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Vaga

Seti se da te to što te neko odbacuje, uopšte ne čini manje poželjnom i dostojnom ljubavi. Toliko je prijatelja i ljudi koji te okružuju, koji te vole ne zbog onog što možeš da učiniš za njih, nego zbog onog što jesi, zbog toga što si za njih izvor radosti, jednostavnosti i utehe. Ne menjaj se nikada, ni zbog koga.

Škorpija

Sada si opsednuta onim što je pošlo naopako i što si mogla da uradiš drugačije, ali seti se – ti si magična osoba, kroz tebe protiču sile koje će za tebe učiniti ono što je najbolje. Prepusti se kosmosu, neka te sprovede kroz težak period, neka uradi za tebe ono što je najbolje za tebe. Tvoj posao je da se baviš uobičajenim stvarima.

Comments