Niste sigurne šta znači njegovo ponašanje, da li mu se dopadate, ili mu se ne dopadate dovoljno, da li bi hteo sa vama nešto ili ništa, ili bi hteo ono što vi ne biste…

Ovan – On zaista nije siguran da li želi da se zabavlja sa vama. Ima još nekoliko žena za koje je zainteresovan i sa kojima je u kontaktu, ali ne želi da se upušta u vezu ni sa jednom, dok ne bude sto posto siguran da je odabrao najbolju opciju. Da, vi ste za njega samo jedna od mogućnosti koje razmatra.

Bik – Nastoji da se ponaša kao hladnokrvan muškarac, koga ništa ne može da zanese i pomeri s mesta, a zapravo mu se mnogo sviđate i to ga plaši. Ne želi da deluje očajnički i zato će se praviti da mu nije stalo i slati vam nejasne signale koji vas zbunjuju.

horoskop 1 Horoskop otkriva: Zašto vam šalje nejasne signale?

Blizanci – On je sa svojim osećanjima kao loptica u fliperu i nikad ne zna tačno šta hoće. Jednog dana misli da ste super, divni, savršeni, a drugog ste mu obični i nezanimljivi i on je već u potrazi ze nekom fascinacijom, koja će ga brzo proći, pa će u nekom trenutku opet misliti da ste vi prava osoba za njega. I to ponašanje neće prestati u vezi, jer on ne može da prestane da bude to što jeste.

Rak – Voli da bude sam i neuznemiren i ako vam ne odgovara na poruku (i time šalje signal da nije zainteresovan) to je zato što telefon nije pored njega i on je obuzet nekim drugim sadržajima koji ga zanimaju i inspirišu. Kad je prisutan, obasipa vas pažnjom i nežnošću, jer Rakovi vole da vole, a kad je odsutan, kao da je nestao.

Comments