Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

Sigurno ne želite da budete povređeni, ali ste ipak uletali u veze sa tipovima za koje ste nekako znale da će vas povrediti. Sa tim iskustvom, lakše je držati se dalje od neadekvatnih tipova, a horoskop ih je sortirao u odnosu na vaš znak.

Ovan

Vama je potreban neko ko poštuje vašu nezavisnost. Dakle, izbegavajte tipove koji vole da se prilepe uz vas i očekuju da stalno provodite vreme sa njima, da ih pozivate da svuda idu sa vama i odgovarate im na poruke pet sekundi nakon što su ih poslali. Treba vam prostor da dišete i da se organizujete spontano – ako vam padne na pamet da sednete u kola i odete na izlet sami, ne treba vam niko ko bi vam zbog toga prebacivao i naturao vam osećanje krivice.

Bik

Izbegavajte pozere i razmažene komformiste. Vi volite udobnost, ali umete da je pronađete i na prostirci pod zvezdama – ako se ovom prilikom vaš dečko stalno žali kako ga nešto žulja, napadaju ga insekti, rastura mu se frizura – osećaćete se bedno i besno. Treba vam neko ko ume da se prepusti i da uživa u trenutku, ko ceni romantiku, ali nije zanesenjak, nego prirodna i uzemljena osoba, kao i vi.

Horoskop savetuje3 Horoskop savetuje: Kakve momke treba da izbegavate?

Blizanci

Nećete moći da podnesete nekog ko nema svoje stavove i koga možete da gazite. Vaša dominacija potiče iz vaše bogate prirode, a ne iz uživanja u podređivanju drugih, mada ćete privlačiti te druge, koji misle da mogu da vam prepuste da razmišljate umesto njih. Osoba pored vas mora biti vredna poštovanja!

Rak

Ma koliko voleli loše momke, treba da se držite podalje od njih. Nećete ih promeniti, navesti da se smire, preobrate i ostanu verni i posvećeni. Oni će iskoristiti vaš entuzijazam, ljubav i velikodušnost, uzeće sve što im dajete i navešće vas da im date sve što imate i ostaviće vas opustošene. Od lošeg momka neće postati dobar muž, zato tražite nekog ko ima prirodne predispozicije za to.

Editors choice