Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Air Max revolucija uz the Spot

Horoskop savetuje: Kakve momke treba da izbegavate?

Horoskop savetuje: Kakve momke treba da izbegavate?

1/3

Sigurno ne želite da budete povređeni, ali ste ipak uletali u veze sa tipovima za koje ste nekako znale da će vas povrediti. Sa tim iskustvom, lakše je držati se dalje od neadekvatnih tipova, a horoskop ih je sortirao u odnosu na vaš znak.

Ovan

Vama je potreban neko ko poštuje vašu nezavisnost. Dakle, izbegavajte tipove koji vole da se prilepe uz vas i očekuju da stalno provodite vreme sa njima, da ih pozivate da svuda idu sa vama i odgovarate im na poruke pet sekundi nakon što su ih poslali. Treba vam prostor da dišete i da se organizujete spontano – ako vam padne na pamet da sednete u kola i odete na izlet sami, ne treba vam niko ko bi vam zbog toga prebacivao i naturao vam osećanje krivice.

Bik

Izbegavajte pozere i razmažene komformiste. Vi volite udobnost, ali umete da je pronađete i na prostirci pod zvezdama – ako se ovom prilikom vaš dečko stalno žali kako ga nešto žulja, napadaju ga insekti, rastura mu se frizura – osećaćete se bedno i besno. Treba vam neko ko ume da se prepusti i da uživa u trenutku, ko ceni romantiku, ali nije zanesenjak, nego prirodna i uzemljena osoba, kao i vi.

Horoskop savetuje3 Horoskop savetuje: Kakve momke treba da izbegavate?

Blizanci

Nećete moći da podnesete nekog ko nema svoje stavove i koga možete da gazite. Vaša dominacija potiče iz vaše bogate prirode, a ne iz uživanja u podređivanju drugih, mada ćete privlačiti te druge, koji misle da mogu da vam prepuste da razmišljate umesto njih. Osoba pored vas mora biti vredna poštovanja!

Rak

Ma koliko voleli loše momke, treba da se držite podalje od njih. Nećete ih promeniti, navesti da se smire, preobrate i ostanu verni i posvećeni. Oni će iskoristiti vaš entuzijazam, ljubav i velikodušnost, uzeće sve što im dajete i navešće vas da im date sve što imate i ostaviće vas opustošene. Od lošeg momka neće postati dobar muž, zato tražite nekog ko ima prirodne predispozicije za to.

Editors choice