Ovan

Neposredna, hrabra, brza, ponekada i drska, voli sport i prirodu,  žena Ovan je specifičnog temperamenta koji u mnogome određuje njen stil. Odeća mora biti udobna, praktična i da ne sputava pokrete. Često joj se dopada vojni stil, obične majice i vind jakne, i obavezne patike, patike i još patika. Marc Jacobs bi bio idealan izbor za nju budući da je trendseter koji ne poštuje pravila i koji je obrnuo visoku modu naglavačke, kada je uspostavio grunge. 

Bik

Senzualna i veliki esteta, žena Bik najbolje od svih zna da spoji lepo i korisno. Nepogrešivo bira praktične, a istovremeno rafinirane stvari, koje uvek izgledaju skupo čak i kad to zapravo nisu (ipak treba imati na umu fininsijski aspekt koji je od velikog značaja za predstavnika jednog zemljanog znaka). Dobro joj stoje tanki, lepršavi materijali koji lepo padaju, kao i otvoreni dekoltei. Donatella Versace je pravi primer nekoga ko zna da crveni tepih postoji da bi žene na njemu dominirale, i u njenim kreacijama bi ti bilo i više nego udobno.

Blizanci

Originalna, komunikativna i glavni busy bee zodijačkog kruga, žena Blizanac je neizostavni deo svake žurke, otvaranja izložbe, premijere filma, što znači garderober pun najraznovrsnijih komada. Uostalom, zar nije malerozno nositi istu haljinu dva puta? Vole neobične boje i materijale, i viskoza, plastika i lureks su često njihov izbor. Henry Holland je zabavan, razigran i smeo… šta više poželeti za jednog Blizanca!

Rak

Posvećena, nostalgična i emotivna žena Rak prati svoju emociju čak i kada j oblačenje u pitanju. Jedan dan detinjasta drugi sasvim svedena, ali uvek sanjiva i nežna. Voli volane, čipku, svilu, karnere, svetlije boje i suknje stegnute u struku koje dodatno ističu njenu žensku figuru. Ko drugi sve to objedinjuje ako ne magične venčanice i večernje haljine Verae Wang! Kako pored porodice, znak Raka upravlja i domom, nije neobično da od 2002. Vera ima i liniju pokućstva.

Comments