Svi mi imamo potajne želje i fantazije o kojima maštamo i nadamo se da će se jednog dana i ostvariti. Te skrivene želje ne odnose se samo na ljubav i posao, određeni horoskopski znaci zaista sanjare i o nekim čudnim događajima i priželjkuju da im se ostvare i pomalo neobični snovi. Tvoje skrivene želje možda jedom i ugledaju svetlost dana, ko zna?

Ovan

Potajno maštaš o karijeri supermodela i da započneš ludu i starstvenu vezu sa nekim markantnim strancem zbog čijeg seksi izgleda će ti zavideti apsolutno svi.

Bik

Tvoja neostvarena fantazija jeste seksualna veza sa poznatom ličnošću. Takođe, žudiš da jednoga dana poseduješ privatno ostrvo na kome bi mogla da se osamiš i uživaš u miru i tišini.

Blizanci

Još od malena maštaš kako bi volela da imaš krila i da letiš, a neostvarena ambicija ti je da postaneš pilot. Takođe, sanjariš i o tome da svojim prijateljima, ako se obogatiš, priuštiš sve ono što su ikada poželeli da imaju, ali ih finansije sputavaju.

Rak

Volela bi da prevaziđeš strah od visine, da skočiš iz aviona ili bandži džampa. Maštaš i fantaziraš o tome kako bi volela da jednog dana postaneš holivudska zvezda.

horoskop 15 Horoskop ti otkriva: Koje su tvoje skrivene želje
Comments