Svako od nas različito podnosi kritiku, a kamoli bes, nervozu i frustracije. Različiti znakovi su različitog temperamenta i karaktera te tako zavisi da li ćeš se svetiti odmah ili ćeš čekati pravi momenat da nekog dovedeš do očaja ili ćeš jednostavo sve zaboraviti i krenuti dalje.

Ovan

Ti nećeš moći da se strpiš i sačekaš, već na uvredu reaguješ odmah, doslovno iste sekunde. Ne daj Bože da tebe neko povredi i stane ti na žulj jer nema opasnije osobe sa kojom se neko može susresti. Ti ćeš udariti nisko, rečima ćeš onog ko te je razbesneo izbaciti iz takta, a moguć je i fizički obračun, bacanje predmeta i slično. Tvoja osveta nije strateška niti isplanirana, a dobra vest je da s eipak brzo smiriš.

Bik

Žena Bik nikad ne zaboravlja. Na svoju osvetu, ako treba, čekaće godinama i tražiti idealan trenutak da “udari” i nekome zagorča život. Trenutna osveta nije tvoj cilj – udarićeš protivnika kada je najslabiji i “osakatiti” ga za ceo život.

Blizanci

Pripadnice ovog znaka su nepredvidljive i ako ih neko uvredi mogu da osmisle najzlokobniji plan na svetu – kao iz filmova o psihopatama. Ali mogu i da reaguju kao da ih je baš briga i da se predomisle u momentu i da zaborave na osvetu. Koliko su Blizanci “nezgodni” dovoljno govori da su spremni na rat i u slučaju nenamerne greške, kao kada im neko slučajno po odeći prospe vino ili ogrebe auto.

Rak

Pripadnici ovog znaka jedni su od onih koji često posežu za osvetom ili barem razmišljanjem o njoj. Što je najbolje, okidač im može biti svašta – jer znaju iskonstruisati i nadodavati stvari kod ljudi koji su im se zamerili. S njima je teže podnositi posledice njihove osvete nego pronaći uzroke, a u besnom raspoloženju mogu isključiti zdrav razum. Koliko god je veliko njihovo srce, u osveti zaista mogu da budu užasni.

Comments