Određenim horoskopskim znacima preljuba je u krvi dok određene devojke prosto ne mogu da oproste sebi ovaj čin. Možda je potreba da švrljaš sa strane ipak “upisana” među zvezde i možda je za tu sklonost kriv horoskop? Kako god, danas ćeš saznati koliko si sklona preljubi baš sudeći prema znaku u kom si rođena.

Ovan

Ti nisi sklona čestim preljubama i avanturama ali ako se “namesti” situacija i ako se nađeš u društvu nekog zgodnog i veoma dopadljivog mladića teško da ćeš odoleti iskušenju. Probaćeš zabranjeno voće i onda kada sigurno znaš da je i tebe partner ranije prevario jer voliš d avratiš milo za drago.

Bik

Žena Bik je rada da oprosti prevaru ali i gnuša je se do besvesti. Ti ni najmanje nisi sklona preljubi, a kada dođe do toga da ti veza više ne prija, jednostavno ćeš se okrenuti i otići. Za tebe je prevara izdaja i jednostavno nemaš nameru da se kriješ od javnosti kako bi uživala u čarima zabranjene ljubavi.

Blizanci

Ti ćeš se zakleti nekome na vernost, ali jaka si na rečima, a na delu… Pa lako ćeš pokleknuti ako upoznaš nekog zanimljivog i krajnje duhovitog. Kada varaš ti si sva u panici i misliš da partner radi isto te konstantno proveravaš njegov mejl, poruke i dopisivanja.

Rak

Ti si toliko zauzeta komentarisanjem tuđih veza da nemaš vremena ni da se svojoj vezi posvetiš, a kamoli da nekoga i prevariš. Ali ako do preljube dođe, to će biti slučajno i sve se svodi na par poljubaca i vezu za jednu noć.

par 5 Horoskop ti otkriva: Koliko si sklona preljubi i kakva si kada varaš
Comments