Svaki znak je specifičan kada je ljubav u pitanju. Određeni znaci su vatreni i pohotni, neki si ekstremno lenji, a koliko si ti strastvena žena saznaćeš čitajući šta zvezde kažu na ovu temu.

Ovan

Žene rođene u ovom znaku se među najvatrenijima. Tvoj libido je jak, a da je tako spremna si da pokažeš već na prvom sastanku. Ti ćeš jasno staviti do znanja muškarcu da te seksualno privlači, a ako ti se neko ne sviđa odbićeš ga surovo bez griže saveti. Muškarci su prosto “ludi” za tobom jer si vatrena i dinamična.

Bik

Nežna si, senzitivna ali ne možeš da izdržiš dugo bez seksa. Erotičnost ti je u krvi, a uživaš u dugim i sočnim poljupcima. Kada je reč o upoznavanju, očekuješ da muškarac bude taj koji će načiniti prvi korak, ali u krevetu ti vodiš i preuzimaš glavnu reč.

Blizanci

Žene Blizanci su te koje mame pogledom svojom lepotom ali muškarcima deluješ nervozno i kao da si stalno u žurbi i nekoj jurnjavi. Ta tvoja osoibna pomalo zbunjuje jači pol, a ono što tebe karakteriše kada je seks u pitanju jeste preterana stidljivost. Ti u krevetu vodiš računa kako izgledaš, da li ti se vide strije ili celulit, a sve to ti ne da mira da uživaš i da se prepustiš čarima vođenja ljubavi.

Rak

Ti si mnogo jača nego što to deluje na prvi pogled pa si samim tim itekako sigurna u sebe i svoju seksualnost. U seksu nisi slaba, krhka i nesigurna već si spremna da uzmeš stvar u svoje ruke od samog praga spavaće sobe. Od muškarca očekuje mnogo maženja, izjava ljubavi i potpunu predanost.

horoskop 51 Astro istraživanje : Koliko si strastvena?
Comments