Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Horoskop: Uticaj podznaka

Horoskop: Uticaj podznaka

1/4

Koliko vam se samo puta dogodilo, dragi moji, da taman kada mislite da ste savladali osnove karakteristika svih horoskopskih znakova i da sada na “prvu” možete prepoznati Strelca ili Škorpiju, sledi iznenađenje?! Ubeđeni da se Ovnovi glasno smeju i da nikada nisu sramežljivi upoznajete jednog koji na prvu loptu deluje čak nekako stidljivo i povučeno! Ti Ovan, ma daj nema šanse?! Dižete ruke od analize i gunđate sebi u bradu da je horoskop glupost i da ste bili u zabludi što ste uopšte pomislili da to ima nekakve veze sa istinom. Ne požurujte sa zaključkom. Astrologija je dosta kompleksna nauka i pored analize samog Sunčevog znaka (vaš lični horsokopski znak) podrazumeva analizu još dosta detalja… podznak, pa položaj planeta, pa kuća u koju su planete smeštene, pa aspekti među njima i još dosta toga. Ali hajdemo za početak da krenemo sa analizom uticaja podznaka na horoskopski znak.

Podznak Ovan

Ovaj vatreni podznak će od svakog znaka, pa čak i sramežljivog Raka ili suptilne Vagice, napraviti vrlo otresitu osobu, koja se javno, glasno i jasno bori za svoje mišljenje. Može se desiti da često bude tvrdoglava/tvrdoglav u svojim htenjima i da teško priznaje kada nije u pravu, ali malo koji drugi podznak će se tako lepo i iskreno smejati kao ovaj. Podznak Ovan gotovo uvek bira partnere koji su lepi, umereni i skloni diplomatiji. Vi ste upravo takvi? Osobe sa podznakom u Ovnu vas obožavaju, budite sigurni!

ljubavni horoskop ribe Horoskop: Uticaj podznaka

Podznak Bik

Ukoliko se u momentu vašeg rođenja Bik namestio u vašu prvu kuću i tako postao vaš ascendent zasigurno ste osoba koja je od reči i poverenja. Ovo su neretko osobe srednjeg rasta, tamnije puti i ponekad kubure sa kojim kilogramom viška. Vole da jedu i uživaju u svim blagodetima lepe trpeze. Partneri koji im sleduju tokom života su tajanstvene, strastvene i povučene osobe sa karakteristikama Škorpije.

Podznak Blizanci

Ijao, kakve ste vi pričalice. Džaba vam Škorpija u znaku ili neki Jarac ukoliko se Blizanac namestio u vašu prvu kuću i na vaš ascendent. Komunikacija je vaše osnovno oružje. Volite društvo i prijatelje. Ove osobe su najčešće prirodno svetlije puti. Partneri koje upoznaju tokom života najčešće su obrazovane osobe koje ili rade u inostranstvu ili su poreklom iz drugog grada.

Editors choice