Da li ćete saznati nešto novo, kad vam kažemo da ćete u 2020-oj biti tvrdoglavi? Proganjaćete uspeh koji zaslužujete, tražićete i zahtevaćete pažnju, poštovanje i adekvatno uzvraćanje onoga što ulažete u sve interakcije – i uspevaćete u tome.

Ljubav

Ove (nove) godine partnerski odnosi Bikova biće dovedeni u pitanje. Možda ćete morati da se povučete, da napravite korak unazad i sagledate svoj emotivni život u široj perspektivi. A to vam neće biti teško, jer ćete biti u stanju da slušate svoje srce i pratite svoju intuiciju, dok će ti najvažniji instrumenti vašeg bića u potpunosti sarađivati sa zdravim razumom. Vi ne tražite više od onoga što pružate i realno je da dobijate koliko i dajete. Ali, možda se ono što dajete i primate ne mere istim merama, pa nešto što izgeda manje, ima kvalitativno veću vrednost. Zato je potrebno da se malo povučete i posmatrate svoj odnos i svog partnera objektivnije – da biste shvatili šta vam je najvažnije, šta najviše vrednujete i da li toga u vašem odnosu ima dovoljno.

Skoro isto to će vam biti potrebno da radite i ako ste sami – da shvatite šta je ono što hoćete, tražite i zahtevate u odnosu, da procenite koliko ste u tome realni i šta je ono što možete da tolerišete, a šta je za vas potpuno neprihvatljivo. Možete se prilično iznenaditi u tom introspektivnom procesu, koji će biti praćen emotivnim uzletima i padovima, komunikacijom i odnosima koje niste birali, već ste u njih skliznuli, eksperimenta radi. Pa, možda ćete otkriti da vaši “pilot-projekti” imaju mnogo dublji smisao, nego što je dobar provod, razmena seksualne energije, uteha zbog samoće – možda ćete prigrliti nešto zbog čega se prosto osećate drugačije nego ikada ranije.

Kompatiblni partneri i prijatelji su uglavnom u znaku Raka (ili podznaku), najteži trenuci vas očekuju u julu, a najbolji mesec za ljubav je decembar.

Bikovi će tokom cele godine uživati u bogatom društvenom životu, čiji će centar biti oni sami – vi imate dara da povezujete i ujedinjujete osobe različitih senzibiliteta i interesovanja, pa ćete često imati prilike da to radite, sa velikim zadovoljstvom. Okupljaćete oko sebe zanimljive, dobre i velikodušne osobe i steći neke nove prijatelje.

bik ljubav Horoskop za 2020: Bik
Comments