Godina pred vama biće uzbudljiva na sve načine i u svim životnim aspektima. Ali zvezde će vam obasjavati put na svakom koraku! Bićete bodrog duha, stabilnog zdravlja i sve će vam ići od ruke. Godina produktivnosti i bitnih uvida.

Ljubav

Partnerski odnosi su u znaku udaljavanja – ukoliko nastavite da posao i lične prohteve stavljate ispred svoje veze i partnera. Ako već duže vreme funkcionišete na ovaj način i svako vodi svoj život, dok vam je zajednica baza u kojoj se odmarate i jedno drugom čuvate leđa, možda ćete tokom ove godine morati da menjte ovaj udoban aranžman, jer se potrebe menjaju (i partnerove i vaše). Zaboravili ste da je romantika vitalan deo emotivnog odnosa, uzimate partnera zdravo za gotovo i nešto će vas podsetiti da ne možete prosto da odbacite onaj deo života koji vas uznemirava i traži od vas da ulažete više nego što vam je lagodno. Ako je vaš odnos vredan oživljavanja, moraćete da se potrudite i da izađete iz svoje zone komfora (i sebičnosti).

Slobodni Blizanci su u istoj poziciji – romantični odnosi, pronalaženje partnera i ljubav nisu na njihvom spisku prioriteta u 2020-oj. Barem niko od vas ne traži da ulažete u odnose, da se nekome prilagođavate i da žrtvujete svoja interesovanja radi nečijih osećanja. Možete da se razmahnete tokom godine i da se zabavljate onako kako vam najviše odgovara – buran društveni život, površni i prolazni odnosi, šarmiranje i flert. Volite da budete u centru pažnje, pa ćete najviše u tome i uživati. Vaša priroda je nezavisna i tokom ove dinamične godine, ništa vam neće odvraćati pažnju od vaših ambicija i profesionalnih planova.

Blizanci će biti kompatibilni sa Ribama i lepo će sa njima sarađivati (ako je partner u znaku Ribe, ili mu je to podznak, biće lakše oživeti i održati vezu), najbolji mesec za bliske odnose je april, a najneprijatnije situacije odvijaće se tokom septembra.

blizanci ljubav Horoskop za 2020: Blizanci
Comments