Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/3

Pred vama je godina stabilnosti i smirenosti u kojoj ćete uvesti svežu strukturu u svoju organizaciju i način života, a stižu i nagrade koje ste zaslužili predanim radom, tokom ove godine na izmaku.

Ljubav

Ljubavni život je u znaku odlučnog zbližavanja u partnerskim odnosima. Kad vi nešto rešite, onda to i uspevate da sprovedete. Ne želite da dozvolite da vam odnosi zahladne (više nego što već jesu) i ne želite da izgubite odnos u koji ste toliko uložili, zbog sebičnosti i zapostavljanja. Pronaći ćete milion načina da partneru pokažete da vam je važan, da ga ne uzimate zdravo za gotovo, da vam je njegova podrška potrebna, da ga cenite i da vam njegovo društvo prija. Možda ćete morati da objašnjavate “šta vas je spopalo” i da se nosite sa izvesnom sumnjičavošću (ako ste odjednom toliko dobri, da li nešto imate na savesti?) i nemate prava da se durite zbog toga. I ne brinite, posle početnog otpora i sumnjičenja, partner će početi da sarađuje. Ono što posle nekog vremena može da se desi, jeste da, kad usmerite svoju punu pažnju na partnera, otkrijete da ste taj odnos već prilično potrošili i da ste zajedno iz navike i prijateljstva. Sasvim je u redu da nastavite, iz navike i prijateljstva (ne potcenjujte te vrednosti).

Singl Device će imati buran društveni život i neki oblik javnog angažmana, a to znači puno prilika da sretnete zanimljive osobe. Čvrsto ste rešili da pronađete partnera, ali naravno, ne nekog onako, nego nekog ko će vas oboriti s nogu – a to nije lako. Jer, vas više zanima da li je fascinantna osoba u stanju da nastavi da vas obara s nogu, ili je samo neko ko “igra” na prvi utisak (a takve ćete sretati). Može se desiti da vam cela godina prođe u biranju i odbacivanju potencijalnih partnera, jer, zamislite, niko nije savršen! Ali, to je za vas proces emotivnog sazrevanja i upoznavanja sebe, podešavanja svoje frekvencije u odnosu na realnost. Zato budite spremni na brojna razočaranja i na preispitivanje svojh predstava o partnerskim odnosima.

Kompatibilni ste sa Lavovima, ili onima koji imaju Lava u podznaku, a početak godine će vam biti emotivno hladan, naporan i problematičan – januar nije mesec za ljubav. Zato ćete kraj 2020. dočekati emotivno stabilni i zadovoljni.

devica ljubav Horoskop za 2020: Devica

Editors choice