Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/3

Pred vama je godina stabilnosti i smirenosti u kojoj ćete uvesti svežu strukturu u svoju organizaciju i način života, a stižu i nagrade koje ste zaslužili predanim radom, tokom ove godine na izmaku.

Ljubav

Ljubavni život je u znaku odlučnog zbližavanja u partnerskim odnosima. Kad vi nešto rešite, onda to i uspevate da sprovedete. Ne želite da dozvolite da vam odnosi zahladne (više nego što već jesu) i ne želite da izgubite odnos u koji ste toliko uložili, zbog sebičnosti i zapostavljanja. Pronaći ćete milion načina da partneru pokažete da vam je važan, da ga ne uzimate zdravo za gotovo, da vam je njegova podrška potrebna, da ga cenite i da vam njegovo društvo prija. Možda ćete morati da objašnjavate “šta vas je spopalo” i da se nosite sa izvesnom sumnjičavošću (ako ste odjednom toliko dobri, da li nešto imate na savesti?) i nemate prava da se durite zbog toga. I ne brinite, posle početnog otpora i sumnjičenja, partner će početi da sarađuje. Ono što posle nekog vremena može da se desi, jeste da, kad usmerite svoju punu pažnju na partnera, otkrijete da ste taj odnos već prilično potrošili i da ste zajedno iz navike i prijateljstva. Sasvim je u redu da nastavite, iz navike i prijateljstva (ne potcenjujte te vrednosti).

Singl Device će imati buran društveni život i neki oblik javnog angažmana, a to znači puno prilika da sretnete zanimljive osobe. Čvrsto ste rešili da pronađete partnera, ali naravno, ne nekog onako, nego nekog ko će vas oboriti s nogu – a to nije lako. Jer, vas više zanima da li je fascinantna osoba u stanju da nastavi da vas obara s nogu, ili je samo neko ko “igra” na prvi utisak (a takve ćete sretati). Može se desiti da vam cela godina prođe u biranju i odbacivanju potencijalnih partnera, jer, zamislite, niko nije savršen! Ali, to je za vas proces emotivnog sazrevanja i upoznavanja sebe, podešavanja svoje frekvencije u odnosu na realnost. Zato budite spremni na brojna razočaranja i na preispitivanje svojh predstava o partnerskim odnosima.

Kompatibilni ste sa Lavovima, ili onima koji imaju Lava u podznaku, a početak godine će vam biti emotivno hladan, naporan i problematičan – januar nije mesec za ljubav. Zato ćete kraj 2020. dočekati emotivno stabilni i zadovoljni.

devica ljubav Horoskop za 2020: Devica

Editors choice