Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/3

Za Jarčeve, 2020. je godina potpune transformacije. Odbacujete sve strahove i sumnje i uzimate svoj život u svoje ruke. Spremni ste da naporno radite zarad svojih ciljeva, odlučni ste u sprovođenju svojih namera i odlično znate šta hoćete. Imate sve preduslove da uspete u svim životnim aspektima.

Ljubav

U ljubavi, Jarčevi daju prednost postojećim odnosima. Prihvatate partnera takvog kakav je i bavite se sobom i svojim ciljevima. Zabrinuti ste za budućnost i prija vam da sa nekim delite tu brigu, odnosno, da zajedno radite na osiguravanju svoje zajedničke budućnosti. Ove godine, ljubav i partnerstvo za vas će biti ono što zajedno radite – zarađivanje, opremanje ili preuređenje prostora, putovanja, zajedničke investicije. Više od svega u životu cenite stabilnost, pa vam je partner najpotrebniji da se na njega oslonite – ne zato što niste sigurni u sebe, nego zato što ste u suštini porodična osoba, koja voli da deljenje i timski rad.

Slobodni Jarčevi će takođe pokušati da unesu stabilnost u svoj emotivni život, odnosno da pronađu nekog sa kim se dobro osećaju, jer mogu da budu ono što jesu. Ukoliko već imate nekog u nekoj formi nezvaničnog i nepotpunog odnosa, pokušaćete da taj odnos produbite, odnosno promenite njegov status. Pošto je ovo godina transformacije za vas, možda u tome i uspete! U nekim aspektima, vaša očekivanja u ljubavnom životu će biti ispunjena, a u nekim ćete doživeti osvežavajuća iznenađenja, koja će proširiti vaše shvatanje ljubavi i svest o sebi i svojim stremljenjima i potrebama.

Bićete kompatibilni sa Škorpijama, njihova strast i razigranost će vas pokrenuti. Najbolji period za ljubavne odnose je u mesecu martu, a tokom septembra vas očekuju najveća iskušenja.

jarac ljubav Horoskop za 2020: Jarac

Editors choice