Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/3

Pred vama je godina u kojoj se svi prethodni napori stiču, zaokružuju i dobijaju smisao. Vaš napor će se isplatiti, ali budite spremni da svaki uspeh zaslužite krvlju, znojem i suzama. Budite neustrašivi, kakvi jeste i ne oklevajte!

Ljubav

U novoj godini ćete težiti emotivnoj stabilnosti i sigurnosti – to može da znači da ćete biti tolerantniji prema partneru, ili da ćete prosto prećutkivati ono što vam smeta i zarad ličnog mira, nećete uznemiravati partnera. Dovoljno vam je što je neko uz vas, jer vam je potrebna podrška, stabilnost i sigurnost, a pre svega vam je potrebno da vam nikakva drama i preterana emotivnost ne odvraća pažnju, od napora na izgradnji karijere. Ako vas dobro poznaje, partner će to prihvatiti i ceniće vašu privrženost, kakvi god vaši motivi bili, jer vi uvek dajete mnogo, čak i onda kada sebe stavljate na prvo mesto – vaša strast vam ne dozvoljava da budete sebični.

Slobodni Lavovi će imati malo prostora za spontanost i nimalo vremena za gubljenje za pogrešnim osobama – ili je to prava stvar, odmah, od početka, ili vas uopšte ne zanima da pokušavate. Teško da ćete se sa ovakvim stavom zadržati pored nekog dovoljno dugo da utvrdite da li vredi upoznavanja i zbližavanja, pa će se ono malo spontanosti (za koju imate mesta) utrošiti na odbacivanje onih koji vam izazivaju ma i najmanju sumnju, ili pored kojih vam je makar pet minuta dosadno, ili su previše zahtevni, ili neprilični na bilo koji način. Nećete tolerisati nikakve gluposti, a to uglavnom znači da nećete tolerisati ništa. Poneko će vam skrenuti pažnju, ali brzo ćete mu pronaći mane, koje će ga diskvalifikovati. Priželjkujete nekog ko će vam se diviti i ko će vam uliti osećanje poverenja i sigurnosti, ali nećete želeti da ulažete svoju energiju i vreme, rizikujući da se ipak razočarate.

Dobro ćete se slagati sa promišljenim Devicama, u januaru ćete pronaći nešto emotivne topline, a oktobar će biti emotivno naporan i prazan.

lav ljubav Horoskop za 2020: Lav

Editors choice