Za Ovnove, 2020. je godina intenzivnih promena i evolucije. Nove veze, novi počeci, perspektiva u karijeri, odlično zdravlje. I one negativne promene, na kraju će dovesti do pozitivnih!

Ljubav

U vašem ljubavnom životu tokom sledeće godine može nastati veliki preokret. Nećete podnositi ustaljenost i rutinu i tražićete uzbuđenja, aktivnost, inspiraciju i izazov. Za Ovnove u partnerskim odnosima, to može svašta da znači – od vanbračnih avantura, preko razmirica i trvenja u vezi i nesputanog ispoljavanja nezadovoljstva koje se nakupilo, do odluke o prekidu odnosa ili razvodu. Vaša potreba za promenom dolazi iznutra, a ako vaš partner to ne razume i ne može da prati i prihvati, biće vam teško da održite vezu. Ipak, ovo može da bude veliki ispit vašeg zajedništva, koji ćete položiti sa velikim uspehom, uz međusobnu podršku i razumevanje, a vaša neslaganja i svađe mogu da rezultiraju pronalaženjem konstruktivnog načina da osvežite svoj odnos, ili novog modela veze, koji vam više odgovara.

Singl Ovnovima će biti možda malo lakše, ali ništa manje izazovno. Dešavaće vam se svašta, jer stremite ljubavi i želite da ostvarite romantičnu vezu. Zaljubljivaćete se, verovatno više puta, sa razočaravajućim ishodom. Ali, nećete odustati i prestati da verujete u ljubav, iako posle svakog uzleta sledi strmoglavo stropoštavanje u realnost. Vi gorite unutrašnjom vatrom i tražite nekog ko će je raspaljivati, ko će vam dati gorivo i ko i sam izgara, kao i vi. Putem pokušaja i promašaja, tokom godine se usklađujete i “podešavate” svoju frekvenciju na privlačenje i prepoznavanje srodne duše. Vi se usuđujete i ne povlačite se – i samo tako nastavite!

Mogućeg kompatibilnog partnera možete pronaći u osobi rođenoj u znaku Strelca, najbolje vreme za ljubav je tokom juna meseca, a najteži ljubavni trenuci će se odigravati u septembru.

Prijateljski odnosi će vam i tokom 2020. biti dragoceni i prijatelji će uvek biti uz vas – da vam ukažu na ono što previđate i propuštate, da vam pomognu, razumeju vas, uteše i podele sa vama radosne trenutke.

ovan ljubav Horoskop za 2020: Ovan
Comments