Vaš uspeh tokom 2020. zavisiće od vaše kreativnosti. Možda ne vidite sebe trenutno u nekom kreativnom zamahu, ali možda imate talente koje ćete tek otkriti. Zvezde vam spremaju zanimljiva iznenađenja, uvide i prosvetljenja!

Ljubav

Teško vam je da izrazite svoja osećanja i računate na to da vas partner poznaje, da vas oseća i intuitivno razume. Ali, partner ima svoje izazove i suočavanja (i svoj horoskop za ovu godinu), pa će mu možda biti dosta toga da stalno tumači vaše ponašanje, poglede, držanje, način na koji mu se obraćate. Moraćete da iskoračite iza svog emotivnog zaklona i da pokažete svoju ranjivost, ali to će biti najbolje što možete da uradite za svoju ljubav i svoju vezu. Možda ćete čak morati i da preuzmete inicijativu i približite se partneru, jer niste samo vi usamljeni, ako ne dobijate razumevanje i potvrdu na koju ste navikli. Sledite svoju intuiciju u ovome, ona će vas voditi.

Slobodne Ribe će patiti od stidljivosti, povučenosti i osećanja usamljenosti više nego obično. Vi ste osetljivi, a svet je bučan i grub i niko nema strpljenja sa vama – gde je ta osoba koja će vas razmeti bez reči i koja će uraditi tačno ono što treba, bez drame i reklame? Nećete je ni sresti ako ostanete skriveni iza svojih zidova, kao što i sami dobro znate. Ne podležite patetici i samosažaljenju – okruženi ste prijateljima, porodicom, osobama koje vas poznaju i vole i podržavaju vas. Prigrlite to što imate, ne odbijajte razumevanje koje vam se nudi, a prihvatite i sve pozive na druženja i izlaske, čak i ako morate sebe da naterate na to. Vreme je da aktivno, namerno i svesno počnete da prevazilazite svoje osećanje odvojenosti od drugih, svoj strah da ćete biti povređeni i svoju sklonost da se sakrijete, radije nego da se suočite sa svojim slabostima.

Zanimljve parntere možete pronaći u osobama rođenim u znaku Blizanaca, one će uneti radost i smelost u vaš život. U februaru će biti teških emotivnih momenata, a avgust je najbolji mesec za ljubavna dešavanja.

ribe ljubav Horoskop za 2020: Ribe
Comments