Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/3

Dobra godina je pred vama – značajni poslovni pomaci i uspeh, velike lične odluke, krupne promene. Sve što uradite, biće transparentno i zapaženo, važno i ozbiljno. Pokazaćete drugima lice odlučnosti i zrelosti koje do sada nisu videli.

Ljubav

Na ljubavnom planu, Strelčevi u partnerskim odnosima imaju pred sobom dva velika izbora – ili će veza biti podignuta na viši nivo (obavezivanje, osnivanje porodice), ili će se prekinuti. Doći će trenutak kada ćete osetiti da više ne možete da održavate vezu na nivou na kome se nalazi, da više niste zadovoljni “zabavljanjem” i neobaveznim partnerstvom i da želite nešto više – a ukoliko partner ne deli vaša osećanja i stremljenja, bez oklevanja ćete ga ostaviti i krenuti u potragu za nekim kome je do ozbiljne veze i zajedničke budućnosti. Nemate razloga da budete strpljivi u ovome, jer ste do sada dovoljno toga prošli zajedno i trebalo bi da oboje znate da li ste zajedno bolji, ili ćete pronaći ono najbolje u sebi uz neku drugu osobu.

Slobodni Strelčevi će biti umorni od svoje slobode. Zapravo, shvatiće da je sloboda stanje duha, a ne odsustvo odgovornosti i obaveze prema nekome i biće spremni da oprobaju posvećeno partnerstvo. Bićete u situaciji da forsirate nove odnose, kako bi ih što pre ispitali i otkrili ima li u njima potencijala za ozbiljnu i trajnu vezu, ali to je samo druga strana vaše nestalne i aktivne (i sebične) prirode, koja nema strpljenja da se nekome prilagođava i da pusti stvari da se prirodno razvijaju. Smislili ste nešto i sada nastojite to da sprovedete, zaboravljajući da niste sami u tom projektu, odnosno, da je ta druga osoba u vašem planu barem jednako važan i snažan faktor, kao i vi. Pa, imate i vremena i prava da više puta lupite glavom o isti zid, to će vam pokrenuti misaone procese u pravcu samospoznaje.

Potencijalno kompatibilne partnere možete sresti u osobama rođenim u znaku Ovna, najbolji period za ljubav vam je sam početak godine, dok će u martu biti najviše napetosti i nerazumevanja.

strelac ljubav Horoskop za 2020: Strelac

Editors choice