Moći ćete da ostvarite sebe i prosto nametnete svoje kvalitete tokom 2020. ali morate biti spremni da se zauzmete za sebe, čak i ako to zahteva da budete ekspanzivni, pa čak i nametljivi (ne rešava se sve taktom i dobrim namerama).

Ljubav

Dobra godina za partnerske odnose – vama je u vezi najvažniji momenat podrške i prijateljstva, a ove godine ćete imati puno prilika da se uverite u to da se na partnera uvek možete osloniti. Polje ljubavi za porodične Vage je naglašeno tokom ove godine, pa ćete biti najsrećniji u društvu svojih najbližih. Najbliži, koje dobro poznajete (partner, suprug, deca, bliski rođaci), iznenadiće vas dubinom svoje zrelosti, koju do sada možda niste primetili (a možda su je tek sada dostigli, ne najmanje zahvaljujući vašoj ljubavi i veri u njih). Ljubav je za vas nesebično davanje i stavljanje drugih ispred sebe, a ove godine ćete biti nagrađeni za svu ljubav koju svima pružate – bićete u poziciji da primate divljenje, pažnju, razumevanje, podršku i pomoć i primite je sa zahvalnošću. Vi ste to već sto puta zaslužili!

Slobodne Vage neće biti voljne da se zaljubljuju (!) – vaši izbori su tokom ove godine u znaku zdravog razuma, a ne ustreptalog srca, a kad vaš razum vodi glavnu reč, potajete veoma strogi. Nećete da tolerišete ništa što ste do sada tolerisali, jer, to nije dovelo do uspeha u ljubavi – logično. Nemate poverenja u nekoga ko vam se dopadne “na prvu” jer se takvi “zaleti” do sada nisu pokazali trajni i stabilni – logično. Svakog ko vam se približi, stavljate pod lupu svoje logike i objektivnog posmatranja, a taj test verovatno niko ne može da prođe. Ako treba nekoga da gledate kroz ružičaste naočari, da biste razmenjivali nežna osećanja, predavali se strasti i emocijama, onda to nije ono što vam treba. Jasno je da želite realnu ljubav, ali vaš pristup onome što je realno treba da se koriguje i oblikuje, u skladu sa realnošću oko vas, a ne u vama. Možete dospeti u dubok konflikt sa sobom zbog sukoba realnosti, ali na kraju ćete pronaći ravnotežu – jer se nećete smiriti i nećete odustati, dok je ne pronađete.

Bićete kompatibilni sa Vodolijama (sa njima uvek imate o čemu da pričate, a iako su hladnije od vas, Vodolije imaju istu vrstu originalnog zdravog razuma kao vi). Oktobar, vaš omiljeni mesec, biće najlošije aspektovan za ljubavna dešavanja, ali ćete u februaru prilično uživati.

vaga ljubav Horoskop za 2020: Vaga
Comments