Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/3

Bilo šta vam se može dogoditi ove godine – vaš put je neizvestan i pun sumnje. A to znači da treba da odustanete od svake kontrole, prigrlite spontanost i prihvatite promene (koje mogu pogoditi bilo koji aspekt vašeg života).

Ljubav

Za partnerske odnose, ovo će biti teška godina. Možda će prepreke delovati nepremostivo, konflikti će se udvostručiti, a tolerancija prepoloviti. Možda ćete osećati da nemate izbor, da ste zaglavljeni u nezadovoljstvu i da ne vidite izlaz. Pošto inače koristite mozak uspešnije nego srce, upotrebite ga sada na pravi način i razmišljajte hladno i logično. Ukoliko se vaš odnos ne pomera s mesta već neko vreme i potrebe i želje partnera se razilaze sa vašim, verovatno ste zajedno dospeli onoliko daleko koliko ste bili u stanju da idete. Možda imate interesa da ostanete u tom odnosu, a možda samo gubite vreme – zaključite sami.

Slobodne Vodolije će se možda iznenada zaljubiti – i pre nego što godina bude mnogo starija, moraćete da koristite hladnu logiku i da zanemarite leptiriće. Ako ste već uleteli u toksičan odnos, shvatite to kao dragoceno iskustvo i ne gubite vreme sa nekim ko vam ne oplemenjuje život, nego ga zagorčava. Svakako ćete imati dovoljno hrabrosti i samopoštovanja za to. Intuicija će vas uglavnom držati dalje od neprikladnih izbora, ali, pošto su zvezde nad vama nestabilne i prevrtljive, možete uletati u površne i promašene odnose iz dosade, ili iz eksperimenta. Posmatrajte stvari ovako – ništa vas ne sprečava da i iz najgoreg iskustva izvučete ono najbolje.

Kompatibilni partneri su vam Vage, sa kojima delite intelektualnu vezu, što će vam prijati više nego snažne emocije. Najbolji mesec za ljubavna iskustva je april, a najgori maj.

vodolija ljubav Horoskop za 2020: Vodolija

Editors choice