Blizanci ulaze u 2021. godinu sa novim osobama u svom životu – to može biti novi prijatelj, ljubavnik, ili čak beba! Ova godina najavljuje nove početke za vas, iako možete biti anksiozni zbog zdravstvenih problema i neizvesne budućnosti, ali ukoliko povežete svoja osećanja, fizičko stanje, težnje i strahove i sagledate sebe iznutra, postići ćete stabilnost i umirićete svoj um. Stojte čvrsto, obema nogama na zemlji i krenite u novu godinu dan po dan, mesec po mesec. Imajte u vidu svoj vazdušni element i sarađujte sa njim, pa ćete biti mnogo prilagodljiviji, fluidniji i pokretniji. 

Do kraja februara, kada Mars ulazi u znak Bika, vaša duhovna interesovanja se produbljuju i rastu, a želja za bliskošću i romantikom podstiče vas da tražite srodnu dušu. Postaćete društveniji i otvoreniji ka svetu, aktivniji u svojim hobijima i strastima. Kada Venera uđe u znak Riba 17. marta, počinje vaš profesionalni rast i uspeh, zahvaljujući vašim inventivnim i kreativnim idejama. Čak i ako vam nedostaje jasnoća u drugim oblastima, vaša sposobnost da se fokusirate na posao, doneće vam profesionalni proboj. 

Do aprila, kada Venera ulazi u znak Ovna, počinje profesionalno i finansijski povoljan period za Blizance. Aktivirajte se, putujte i istražujte, ali vodite računa o sebi, jer su moguće nezgode i povrede. U ovom periodu prijateljstvo može procvetati i prerasti u vezu, Samopouzdanje vam raste i novac dolazi na vaš račun. Imate jak poriv da se povežete sa prirodom u vreme kada se krajem maja Venera useljava u vaš znak. Ljubav je na vrhuncu, kao i finansije. Otvorenog ste uma i uzbuđeni zbog svega,ali možete izgoreti, ako se rasplinjavate na sve strane i ne usmerite pažnju i fokus. Razvićete interesovanje za razne kreativne aktivnosti, naročito u oblasti javnog nastupa, ali postepeno vam opada energija i entuzijazam. 

Comments