Početak godine za vas predstavlja izazov – potrebno je da se oslonite na druge i tražite pomoć, iako više volite da se oslanjate na sebe i sve radite sami. Venara u znaku Strelca vas podstiče da se umrežite i povežete u nekoj vrsti organizacije, ili mreže podrške – možete naučiti da bolje sarađujete i da se malo više oslanjate na druge. Povoljan period za Jarčeve koji se bave modom, radom u industriji, saradnjom sa inostranstvom. Profesionalna energija vam je na vrhuncu, a želja i entuzijazam vas pokreću i podstiču da ostvarite sve što poželite. 

Venera ulazi u Vodoliju 21. februara i vi uživate u finansijskom obilju. Kako se vaši napori intenziviraju, tako stižu i sve veće novčane nagrade. Veoma ste motivisani da uložite sve u razvoj karijere. Takođe, ovo vas podseća da se snovi mogu ostvariti istrajnim radom i vaše samopouzdanje i rešenost su besprekorni. 

April donosi razrešenje situacije vezane za imovinu, transakcije koje se tiču nekretnina, preseljenje. Polovinom meseca Venera u Saturnu vas može poljuljati i doneti pad raspoloženja, naročito ako imate tendenciju da na život gledate nepromišljeno i olako.  Promena navika i uspostavljanje pozitivnih rutina, mogu da naprave veliku razliku u sagledavanju onoga što vam je potrebno da dobro funkcionišete, a fokus i disciplina vam mogu pomoći da promovišete svoj rad i svoje vrednosti. 

Početkom maja, sa Venerom u Biku, ljubavni život kreće uzlaznom putanjom i počinjete da se osećate srećno i uzbuđeno, a ista energija vlada i na polju karijere. Moćno je što u ovom trenutku možete postići željene rezultate u svim oblastima, sve što treba da radite, jeste da pazite šta želite! 

Posao će od vas tražiti više odgovornosti i asertivnosti, da biste postigli napredak, a prevazilaženje stidljivosti i ustezanja je važna lekcija za ovaj period. Veze i brakovi će napredovati, kao i odnosi sa decom i prijateljima. Od 22. Juna venera ulazi u znak Raka i donosi vam poriv da živite vrlo izdašno, raskošno i u neprestanoj ekspanziji. Osećaćete se kraljevski i sve što želite može biti vaše. Ako ste slobodni i u potrazi za novom ljubavlju, naći ćete je. 

Comments