Kraljevi džungle, uskačete u 2021. godinu u pobedničkom maniru, a Venera u Strelcu vas blagosilja bogatim mogućnostima u oblasti finansija i na ljubavnom planu. Možda ćete početi sa deficitom (i u novcu i u emocijama), ali unosne poslovne ponude i uspešan ljubavni život vas očekuju. Neki Lavovi se mogu proslaviti, naročito na polju umetnosti. Ipak, na početku godine, vaš prioritet treba da bude zdravlje i unutrašnja ravnoteža. 

Do februara ćete bez napora stvarati nova prijateljstva i romantične veze, pod uticajem Venere u Vodoliji imaćete magnetnu privlačnost. Na poslu se možete sresti sa izazovima koji će vas zaista testirati i pogurati. Veliki deo poteškoća proizilazi iz vašeg nedostatka samopouzdanja, ali na vreme ćete se setiti da ste sebi najbolji prijatelj i da umete da se starate o sebi. 

Mart donosi dosta vedrine i vaša lavovska priroda će pokazati svoju mačeću umiljatost. Od aprila, naporan rad će vam se isplatiti na više načina. Moći čete da transformišete svoju karijeru na inventivan način, zahvaljujući svojoj inteligenciji i intuiciji – sve čega se poduhvatite, pozlatiće vam se. U predstojećim mesecima čekaju vas ozbiljni poslovni izazovi, konkurencija, možda i finansijski pad, koji će u vama pokrenuti sve vaše sposobnosti i pokazaćete se u najboljem svetlu. 

Venera u Biku početkom maja unosi stabilnost i mir, koji su vam potrebni da biste se skoncentrisali na posao. Ovo je lep period za romantiku i može se pojaviti neko ko će umeti da vam parira i da vas oduševljava. Postavite lične i profesionalne ciljeve. 

Comments