Na početku godine pronaći ćete neke stručne osobe koje vam mogu dati dobre savete i smernice po pitanju vaše karijere. Venera u Strelcu donosi prenošenje mudrosti, a vi ćete biti prijemčivi za savete onih koji dobro razumeju oblast kojom se bavite. Spremni ste da zaplovite, samo vam je potrebno da tačno odredite smer plovidbe. Ovaj period je takođe pogodan za zaljubljivanje i istraživanje romantičnih prilika. Otvorena je mogućnost za veliku promenu na samom početku godine, tako da ćete možda promeniti posao, ili započeti novu vezu. 

U februaru, troškovi bi mogli da porastu, ali vaši emotivni odnosi poprimaju toplinu, iskrenost i velikodušnost, pod uticajem Venere u Vodoliji, izvlačeći najbolje iz vas. U ovom periodu mogli biste da poradite na uspostavljanju ravnoteže kroz neku duhovnu praksu, vežbe disanja, meditaciju. 

U martu, emotivni život je i dalje prioritet, zahvaljujući Veneri u vašem znaku, ali ipak bi trebalo da obratite pažnju na novčana pitanja. Pokušajte da upravljate svojim budžetom i da isplanirate troškove. Period prosperiteta kreće od aprila, a kada Mars uđe u Blizance, imaćete volje i ambicije za nove izazove. 

Comments