Novu godinu Strelci počinju sa duhom entuzijazma, njima svojstvenom. Vaš prirodni optimizam i vera u budućnost deluju kao mganet – ono o čemu razmišljate, to i privlačite i možete stvoriti izobilje za sebe. Sa Venerom u Strelcu od 4. januara vaša vera u život održava vas snažnim u vreme krize i ubrzava izlaženje na kraj sa problemima i stvaranje obilja. Kad god posumnjate, samo pogledajte u sebe i setite se svojih sposobnostima. Ova godina će vam doneti mnogo novih prilika i povoljnih događaja na polju karijere i na ličnom planu, moguć je brak, nastavak obrazovanja, promena posla. Imaćete želju da trošite na dekadentan način, pa vam planete savetuju da odvojite neki novac i uštedite ga. Sve brige ćete lakše prevazilaziti u razgovoru sa bliskom osobama, u koje imate poverenje. 

U februaru, dok se Venara krajem meseca kreće ka Vodoliji, možete krenuti na put. Smislićete inovativne načine zarade, uživaćete u harmoničnim porodičnim i prijateljskim odnosima i uopšte, svi međuljudski odnosi će biti stabilni i kvalitetni. Ovo će biti vreme za popravljanje i isceljenje, a u martu porodični odnosi dolaze na prvo mesto i postaju važniji od svih ostalih. Lako ćete postizati ono što želite, naročito na polju finansija, ali moraćete da posvetite pažnju nekim dugotrajnim problemima i zebnjama, koje sada dolaze na red i za koje možete pronaći rešenja. 

Početkom aprila, Jupiter ulazi u znak Jarca i možda će biti neplaniranih troškova. U bliskim odnosima dolazi do izražaja nestalnost, koja izaziva nesuglasice i napetost. Sudbina vas podržava i pomaže da se vaši snovi ostvare, pa ne treba da strahujete od neuspeha. Što više odmiče, proleće vam donosi izvestan emocionalni pad, uzrok može biti ljubomora i zavist. Možete pomisliti da previše radite, a da ste premalo nagrađeni, ali bilo bi dobro da ipak istrajete i da ne preduzimate nikakve nepromišljene korake, poneti nezadovoljstvom. 

Comments