U januar ulazite ispunjeni pozitivnom energijom, okrećete se ka svetu i istražujete. Ovo je period snažne energije i motivacije, koji vas osnažuje i daje vam stabilnost. Veseli ste i bez napora se povezujete sa ljudima svih uzrasta, a duh obilja vas podstiče da ulepšavate svoj životni prostor. Vaša finansijska situacija je stabilna i karijera će doživeti nagli proboj. Do kraja februara, kada Mars ulazi u znak Bika, neke Vage mogu krenuti putem roditeljstva. U vašem ljubavnom životu, tenzije mogu nastati uglavnom zbog vašeg ega. Ne dozvolite da se emotivno nezadovoljstvo nagomilava, rešite nesporazume što je pre moguće. 

U martu biste mogli da iskusite pad poverenja i neke prepreke se mogu pojaviti u vašem poslu. Sposobnost fokusiranja pomoći će vam da shvatite kako da ih prevaziđete na brz i efikasan način. Do ranog proleća ući ćete u lepu romantičnu fazu i takođe uživati u povećanju prihoda. Kada se Jupiter preseli u znak Jarca, početkom aprila, možete se suočiti sa problemima u međuljudskim odnosima na poslu, ali vaš šarm u kombinaciji sa taktom i sposobnošću da sve povezujete i mirite, odlično će vam poslužiti i ovaj put. 

Od juna se odlično snalazite u profesionalnom životu i zaista blistate, zahvaljujući smirenim i staloženim stavom, kojim izražavate samopouzdanje i kompetenciju. Vaša energija će biti lagana i razigrana. 

Comments