Januar je sjajno vreme za novi početak, a to podstiče vašu maštu i kreativnost. Profesionalno i finansijski sleduje vam napredak i dobit i daje vam prostora da se kreativno izrazite. Možda ćete biti u prilici da putujete, a Venera u Strelcu vas u tome podstiče i podržava i materijalno i kreativno. Ipak, savetuju zvezde, odvojte nešto novca na stranu i zaboravite na njega, može vam dobro doći u nekim neočekivanim momentima. Držite fokus na onome što je dobro i blagotvorno za vas, pa ukoliko se osećate lenjo i nemotivisano, uvedite u dnevnu praksu malo discipline i dobrih navika, to će vam čudesno osnažiti duh. 

U februaru, ljubav može poprimiti magična svojstva, a sa Venerom u Vodoliji moći ćete da popravite i rešite odnose koji su delovali zapečano, ili suviše komplikovano. Na poslu ćete se isticati, oslanjajući se na svoju inteligenciju – uključite svoj briljantni mozak i koristite ga punim kapacitetom! 

Mart je i dalje finansijski stabilan, ali može vam opasti moć koncentracije, pod uticajem Vener u Ribama, koja donosi rasejanost i želju da doživite nešto novo i zabavno. Pokušajte da se disciplinujete i usredsredite. Sa dolaskom proleća postajete provokativniji i sposobniji da pokrenete stvari, a dobit na poslovnom planu može doći u vidu gotovine, ili čak vrednog nakita, odnosno, dragocenog kamenja i metala. 

Comments