Usponi i padovi su izvesni, ali ohrabriće vas povećanje finansijskog priliva – moguće su povišice, povlastice i širenje sopstvenog posla i uticaja. Ovo može biti bolja godine od nekoliko prethodnih – možete rešiti neke velike probleme, na osnovu dubljeg razumevanja svoje misije u ličnom i profesionalnom životu, ali pritisak i stres nećete izbeći.

Poslovni napori vam neće poremetiti osećanje ličnog mira i ispunjenosti, pa ćete biti veoma optimistični i lako prevazilaziti sve izazove. Veoma ste društveni i održavate mnoštvo dobrih i kvalitetnih odnosa. Vaša interesovanja vas mogu odvesti na daleka putovanja, možete steći dobit putem ulaganja, poslovnih dogovora ili čak igara na sreću.

Najbolji period u godini počinje u junu, kada ćete širiti i primati ljubav i naklonost, a bićete privlačniji, šarmantniji i popularniji nego inače. Ovo je povoljan period za zadovoljstvo i zabavu, ali i za porodične radosti i uživanja sa decom. Takođe je dobar period za kreativni rad, kupovinu i ozbiljne finansijske transakcije.

U oktobru, otvara se velika prilika za povećanja bogatstva i prosperiteta, kao i za nove doživljaje i pomeranje granica sopstvenih vidika. Ovo je takođe period duhovnog rasta i razvoja, ali treba da vodite računa da ostanete skromni i ne postanete previše samouvereni i ekstravagantni, pod uticajem retrogradnog Jupitera.

Comments