Mnogo toga vam donosi 2022. godina, počev od januara, kada ćete se baviti raznim pregovorima i dogovorima. Ako želite da se stvari odvijaju efikasno, bez gubljenja vremena, fokusirajte se na ono što je ostvarivo i što je u skladu sa vašim ličnim vrednostima. Ne tražite previše i postavljajte granice. Od maja do oktobra, tempo se ubrzava, a sreća je na vašoj strani.

Položaj Marsa bi mogao da donese poteškoće u ljubavnoj vezi u toku januara, u aprilu, stvari se umiruju, osećanja produbljuju, a inspiracija je neiscrpna. U avgustu očekujte uživanje i zadovoljstvo, a ako ste u posvećenoj vezi, u kojoj ste verni i dajete sve od sebe, do kraja godine ćete uživati u savršenom ljubavnom skladu.

Ove godine ćete upoznati mnogo novih ljudi i odrediti im mesto u svom životu prema njihovom potencijalu da doprinesu vašem rastu i razvoju – samo neki od njih će ostati uz vas. Imaćete velike zahteve, a i sukobe sa blsikim osobama, zasnovane na moralnim, principijelnim i etičkim neslaganjima.

U januaru možete biti izbačeni iz svoje zone komfora kako biste iskusili lični rast, uz potrebu da širite svoje horizonte i sledite svoju želju za boljim stvarima. Ključ uspeha je motivacija i entuzijazam koji pokazujete težeći ka ličnom i profesionalnom uspehu.

Comments