Zdravstveni problemi mogu uticati na ostale aspekte vašeg života, ali to će biti prolazne tegobe, praćene anksioznošću i nervozom. Sredinom godine horoskp predviđa finansijski uspeh, a zvezde savetuju da se više bavite domom i porodicom i svojim zdravljem. Takođe, imaćete prilike da se povežete sa kreativnim i prijatnim ljudima, koji će vam pomoći da realizujete svoje planove i ideje.

Početak godine može biti prilično naporan, sa mnogo aktivnosti koje čekaju realizaciju, ili će se obaveze gomilati velikom brzinom, pa ćete morati bolje da se organizujete. Predaha neće biti – jedno završavate, drugo započinjete, ali rezultati će vas nagraditi.

Ovo je godina koja donosi veliku nadu – sve je pred vama, novac, imovina, uspeh, popularnost. Videćete rezultate svog rada i zalaganja i nećete biti zabrinuti ni u jednom aspektu. Ako vas nešto razočara, to će biti samo zato što niste dovoljno uložili. U poslednjem kvartalu godine očekuju vas prijatna druženja, susreti sa dragim osobama, nova poznanstva i zanimljivi događaji.

Od januara do marta biće aktivna vaša kuća komunikacije, informisanja i učenja novih stvari. Početkom godine ćete napredovati u oblasti nauke i istraživanja, ostvarićete nova prijateljstva i dostići viši status na društvenoj lestvici.

Comments