Saznajte horoskop za april 2023: Devica. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ove nedelje.

Ljubav

Saturn od vas zahteva da budete odgovorniji u svojim ljubavnim odnosima, što može stvoriti probleme – ne zato što niste dovoljno odgovorni, već zato što svoju brižnost i posvećenost ne pokazujete onako kako je partneru potrebno. Dovoljno je da otvoreno i direktno pitate partnera šta mu je potrebno od vas, na koji način želi da ispoljavate svoja osećanja i koji oblici pažnje mu najviše prijaju. U novim vezama, ovo je prilika da postavite zdrave temelje za razvoj odnosa. U dugim vezama, to znači da se potrebe i dinamika odnosa menja i da je potrebno da se prilagodite promeni. 

Ako ste sami, osećaćete se poletno i puni entuzijazma u pogledu druženja, upoznavanja, flerta – otvoriće se brojne mogućnosti, ali vi ćete biti više raspoloženi da držite otvorene opcije i preispitujete svoje želje i potrebe, nego da na nekoga usmerite svu svoju pažnju. Planete vas ohrabruju da se opustite, smanjite kritičnost i povećate prihvatanje – suština povezanosti je u tome da nekoga prihvatate takvog kakav je i da to isto očekujete i dobijate od druge osobe.

DEVICA mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za april 2023: Devica
Comments