Saznajte horoskop za april 2023: Strelac. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ove nedelje.

Ljubav

Ljubavnim odnosima upravljaju suprotstavljeni uticaji Jupitera i Saturna – Jupiter donosi kvalitete empatije i blagonaklon stav, a Saturn čini da budete zabrinuti zbog svojih postupaka. Potreban vam je pomirljiv pristup u partnerskim odnosima, naročito u trenucima kada se dešavaju nesporazumi i sukobi. Uložite energiju i pažnju u pronalaženje kompromisa u svakoj situaciji. Pokažite partneru da vam je stalo, da može da se osloni na vas i da uvažavate njegove želje i potrebe – to nije naročito veliki napor za vas, ali će vratiti harmoniju u vaš odnos. 

Ako ste sami, vaš šarm će privući pažnju i simpatije. Pustite svoj sjaj, neka deluje i izaziva pozitivna osećanja u vama i oko vas. Moći ćete da se povežete sa nekim ko vam se dopada, ali ako želite ozbiljnu vezu, morate biti posvećeniji i trezveniji. Da biste učestvovali u iskrenom i ispunjenom odnosu, morate se odreći dela svoje nezavisnosti, na koju ste navikli i smatrate da imate na nju puno pravo. Ako u tome uspevate, znači da ste spremni za vezu.  

STRELAC mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za april 2023: Strelac
Comments