Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/3

Ljubav i veze

Ne želite da se menjate i prilagođavate partneru, jer ste do sada uvek uspevali da partnera prilagodite sebi. Ovo je period kada ćete sa visine svog ega padati na nos, a biće bolno, jer ćete padati sa velike visine. Ako ste pronašli ljubav, morate pronaći način da joj služate, jer ljubavlju se ne vlada i ne dominira, a to je za vas najteža lekcija na svetu. Ako ste u vezi koja se zasniva na fizičkoj privlačnosti, osećaćete se kao u ratu, u kome stalno sklapate varljiva primirja u krevetu.

Slobodni Lavovi su pod “prismostrom” – neko je veoma zainteresovan za vas, ali vi toga niste svesni. Ta osoba vas posmatra u raznim situacijama i prati svaki vaš korak, što zvuči malo zastrašujuće, ali je zapravo, laskavo. Ona želi da vas prouči, pre nego što dobijete priliku da ostavite utisak, koji bi možda bio pogrešan i da se uveri da ste vredni njene pažnje. Ako zaključi da jeste, otkriće vam svoje interesovanje, a vi vidite kako ćete dalje. Ne žurite sa razvojem događaja, za nove početke nemate zvezdani blagoslov sve do kraja avgusta.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za avgust u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice