Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/3

Ljubav i veze

U partnerskim odnosima biće više nežnosti i razumevanja tokom avgusta i gotovo da se i nećete sukobljavati, pošto se sve odvija onako kako vama odgovara. Ako ste iz jula izašli sa nesuglasicama i napetošću, u prvoj polovini avgusta ćete ih rešiti razgovorom i kompromisom – imate dovoljno energije i pozitivnosti da postignete sve što želite, a partner će vam izaći u susret. U drugoj polovini meseca će možda proraditi ljubomora – ako ste se suviše opustili u svom samopouzdanju i malo više flertovali okolo.

Slobodni Ovnovi će tokom agusta imati više prilika da upoznaju zanimljive osobe, da izlaze i zabavljaju se, a vrlo verovatno i da se zaljube. Prva polovina meseca donosi flert, uzbuđenje i avanture, a druga mogućnost da sa nekim ko vam je skrenuo pažnju uđete u ljubavnu priču. Možete da birate i zato ne ulažite vreme i emocije u osobe koje nisu vredne vaše pažnje, tražite pravu ljubav.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za avgust u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice