Ljubav i veze

U partnerskim odnosima biće više nežnosti i razumevanja tokom avgusta i gotovo da se i nećete sukobljavati, pošto se sve odvija onako kako vama odgovara. Ako ste iz jula izašli sa nesuglasicama i napetošću, u prvoj polovini avgusta ćete ih rešiti razgovorom i kompromisom – imate dovoljno energije i pozitivnosti da postignete sve što želite, a partner će vam izaći u susret. U drugoj polovini meseca će možda proraditi ljubomora – ako ste se suviše opustili u svom samopouzdanju i malo više flertovali okolo.

Slobodni Ovnovi će tokom agusta imati više prilika da upoznaju zanimljive osobe, da izlaze i zabavljaju se, a vrlo verovatno i da se zaljube. Prva polovina meseca donosi flert, uzbuđenje i avanture, a druga mogućnost da sa nekim ko vam je skrenuo pažnju uđete u ljubavnu priču. Možete da birate i zato ne ulažite vreme i emocije u osobe koje nisu vredne vaše pažnje, tražite pravu ljubav.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za avgust u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Comments