Hot topics

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

1/3

Ljubav i veze

Napetost u partnerskim odnosima, ali uz mogućnost da varnice koje sevaju među vama ugasite u ljubavnom žaru, umesto u svađi. Budite mudri, pa se usmerite pozitivno i konstruktivno, umesto da se prepuštate ljutnji, koja vam sužava vidike i truje odnose. Bićete agresivniji nego inače i skloni da se glasno zauzimate za sebe, ali setite se da partner nije vaš neprijatelj i da ljubav nije borba, nego razumevanje i podrška. Ako već ne nailazite na razumevanje, suzdržite se od prebacivanja i drame, sačekajte da prođe ovaj nezgodan period, pa onda recite partneru šta vam je na duši.

Slobodne Ribe će se dobro provoditi, ali prvi deo avgusta nikako nije dobar za započinjanje neke romanse – to može samo da donese razočaranje i gorčinu. Malo bolje stvari stoje drugom polovinom meseca, pa ćete imati prilike da upoznate zanimljive osobe u društvu i u javnosti. Nemojte se prepuštati flertovanju i romansama sa kolegama, to se neće završiti dobro, nego tražite simpatuju među novim osobama koje ćete sigurno sretati.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za avgust u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice