Hot topics

Reci NE kompromisima: Ovo su neki koje definitivno ne bi trebalo da praviš

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Vreme je za detoksikaciju: Kako da napokon eliminišeš celulit i višak vode u telu?

Stajlinzi koje ćemo nositi celog leta – on repeat!

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

1/3

Ljubav i veze

Napetost u partnerskim odnosima, ali uz mogućnost da varnice koje sevaju među vama ugasite u ljubavnom žaru, umesto u svađi. Budite mudri, pa se usmerite pozitivno i konstruktivno, umesto da se prepuštate ljutnji, koja vam sužava vidike i truje odnose. Bićete agresivniji nego inače i skloni da se glasno zauzimate za sebe, ali setite se da partner nije vaš neprijatelj i da ljubav nije borba, nego razumevanje i podrška. Ako već ne nailazite na razumevanje, suzdržite se od prebacivanja i drame, sačekajte da prođe ovaj nezgodan period, pa onda recite partneru šta vam je na duši.

Slobodne Ribe će se dobro provoditi, ali prvi deo avgusta nikako nije dobar za započinjanje neke romanse – to može samo da donese razočaranje i gorčinu. Malo bolje stvari stoje drugom polovinom meseca, pa ćete imati prilike da upoznate zanimljive osobe u društvu i u javnosti. Nemojte se prepuštati flertovanju i romansama sa kolegama, to se neće završiti dobro, nego tražite simpatuju među novim osobama koje ćete sigurno sretati.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za avgust u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice