Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/3

Ljubav i veze

Loša komunikacija u partnerskim odnosima rezultiraće frustracijom i napetošću. Bićete preosetljivi, skloni da sve shvatite suviše lično i da se uvredite i osećate povređeno, zbog najmanjih razloga. Još će vas više izbacivati iz ravnoteže što partnera nervira vaše raspoloženje i prebacuje vam da ste ćudljivi i nemogući, umesto da pokaže strpljenje i razumevanje. Jedno drugom ste u ovom periodu vreće za boks, pa pokušajte da kontrolišete svoje ispade i da ne primate lično partnerove, da biste iz ovog perioda izašli sa oštećenjima koja možete popraviti.

Slobodne Škorpije bi trebalo da ostanu van uplitanja u romantične priče, jer neće tu biti ni malo romantike (osim u vašoj čežnji za njom), a biće puno prilika da se razočarate i da iz površnih odnosa i avantura izađete uprljani, malodušni, depresivni. Ne želite da se svađate sa osobama koje ste tek upoznali, ali to je verovatnije, nego uspostavljanje bliskosti – skloni ste da izgovarate koješta, ne razmišljajući i da delujete prilično iritantno i zbunjujuće na nekoga ko misli da je ostavio dobar utisak. Bavite se sobom i čekajte da Venera izađe iz retrogradnog hoda.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za avgust u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice