Hot topics

Reci NE kompromisima: Ovo su neki koje definitivno ne bi trebalo da praviš

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Vreme je za detoksikaciju: Kako da napokon eliminišeš celulit i višak vode u telu?

Stajlinzi koje ćemo nositi celog leta – on repeat!

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

1/3

Ljubav i veze

Loša komunikacija u partnerskim odnosima rezultiraće frustracijom i napetošću. Bićete preosetljivi, skloni da sve shvatite suviše lično i da se uvredite i osećate povređeno, zbog najmanjih razloga. Još će vas više izbacivati iz ravnoteže što partnera nervira vaše raspoloženje i prebacuje vam da ste ćudljivi i nemogući, umesto da pokaže strpljenje i razumevanje. Jedno drugom ste u ovom periodu vreće za boks, pa pokušajte da kontrolišete svoje ispade i da ne primate lično partnerove, da biste iz ovog perioda izašli sa oštećenjima koja možete popraviti.

Slobodne Škorpije bi trebalo da ostanu van uplitanja u romantične priče, jer neće tu biti ni malo romantike (osim u vašoj čežnji za njom), a biće puno prilika da se razočarate i da iz površnih odnosa i avantura izađete uprljani, malodušni, depresivni. Ne želite da se svađate sa osobama koje ste tek upoznali, ali to je verovatnije, nego uspostavljanje bliskosti – skloni ste da izgovarate koješta, ne razmišljajući i da delujete prilično iritantno i zbunjujuće na nekoga ko misli da je ostavio dobar utisak. Bavite se sobom i čekajte da Venera izađe iz retrogradnog hoda.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za avgust u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice