Hot topics

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

1/3

Ljubav i veze

Loša komunikacija u partnerskim odnosima rezultiraće frustracijom i napetošću. Bićete preosetljivi, skloni da sve shvatite suviše lično i da se uvredite i osećate povređeno, zbog najmanjih razloga. Još će vas više izbacivati iz ravnoteže što partnera nervira vaše raspoloženje i prebacuje vam da ste ćudljivi i nemogući, umesto da pokaže strpljenje i razumevanje. Jedno drugom ste u ovom periodu vreće za boks, pa pokušajte da kontrolišete svoje ispade i da ne primate lično partnerove, da biste iz ovog perioda izašli sa oštećenjima koja možete popraviti.

Slobodne Škorpije bi trebalo da ostanu van uplitanja u romantične priče, jer neće tu biti ni malo romantike (osim u vašoj čežnji za njom), a biće puno prilika da se razočarate i da iz površnih odnosa i avantura izađete uprljani, malodušni, depresivni. Ne želite da se svađate sa osobama koje ste tek upoznali, ali to je verovatnije, nego uspostavljanje bliskosti – skloni ste da izgovarate koješta, ne razmišljajući i da delujete prilično iritantno i zbunjujuće na nekoga ko misli da je ostavio dobar utisak. Bavite se sobom i čekajte da Venera izađe iz retrogradnog hoda.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za avgust u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice