Hot topics

Reci NE kompromisima: Ovo su neki koje definitivno ne bi trebalo da praviš

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Vreme je za detoksikaciju: Kako da napokon eliminišeš celulit i višak vode u telu?

Stajlinzi koje ćemo nositi celog leta – on repeat!

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

1/3

Ljubav i veze

Vagama koje su na ivici raskida partnerskih odnosa zvezde savetuju da se primire i sačekaju da prođe retrogradni hod Venere – bolje je da ostanu sa svojim partnerom, nego da iz malodušnosti i nezadovoljstva uleću u novu vezu (ili budu same u takvom stanju). Da, biće napeto, biće teških reči i drame, ali ako osmislite svoje aktivnosti sa partnerom, lakše ćete prebroditi ovaj period. Idite zajedno u nabavku, angažujte se oko uređenja stana, družite se sa prijateljima. Kad god ostanete sami (i besciljni), svađaćete se, ili “hladiti” jedno drugo sarkastičnim primedbama. Na kraju avgusta bićete sigurni da li veza vredi truda, ili ne, jer ćete posle perioda preosetljivosti najzad moći stvari da sagledate realno.

Slobodnim Vagama neće biti ništa zabavnije na ljubavnom polju – niste u ljubavnom raspoloženju i nikog i ne primećujete. Družite se sa svojim prijateljima, uživajte u svojoj samoći i privatnosti (vi to umete), putujte. Kad prođe ovaj period, biće lepih prilika za romantične trenutke, a možda i više od toga.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za avgust u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice