Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/3

Ljubav i veze

Vagama koje su na ivici raskida partnerskih odnosa zvezde savetuju da se primire i sačekaju da prođe retrogradni hod Venere – bolje je da ostanu sa svojim partnerom, nego da iz malodušnosti i nezadovoljstva uleću u novu vezu (ili budu same u takvom stanju). Da, biće napeto, biće teških reči i drame, ali ako osmislite svoje aktivnosti sa partnerom, lakše ćete prebroditi ovaj period. Idite zajedno u nabavku, angažujte se oko uređenja stana, družite se sa prijateljima. Kad god ostanete sami (i besciljni), svađaćete se, ili “hladiti” jedno drugo sarkastičnim primedbama. Na kraju avgusta bićete sigurni da li veza vredi truda, ili ne, jer ćete posle perioda preosetljivosti najzad moći stvari da sagledate realno.

Slobodnim Vagama neće biti ništa zabavnije na ljubavnom polju – niste u ljubavnom raspoloženju i nikog i ne primećujete. Družite se sa svojim prijateljima, uživajte u svojoj samoći i privatnosti (vi to umete), putujte. Kad prođe ovaj period, biće lepih prilika za romantične trenutke, a možda i više od toga.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za avgust u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice