Saznajte horoskop za decembar 2022: Devica. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ove nedelje.

Ljubav

Decambar je mesec ostvarenja za vaš ljubavni i seksualni život – samo vodite računa o retrogradnom Merkuru, savetuju zvezde. Za vama je jedan buran period – krajem novembra, kada je Jupiter (planeta sreće) izašao iz retrogradnosti, imali ste potvrdu svojih osećanja, a kada Merkur, vaša vladajuća planeta, pre nego što započne svoj retrogradni hod, uđe u znak Jarca krajem prve nedelje decembra, bićete ohrabreni da govorite glasno o svojim željama i potrebama. To može značiti vruću seksualnu igru sa partnerom i razigranu strast, ali i veću emocionalnu bliskost i više pažnje. Decembar jednostavno pršti od ljubavi i senzualne energije! 

Ako ste sami, takođe možete uživati u bliskosti i intimi – ne moraju sve veze biti romantične ili seksualne da bi bile pune ljubavi i prisnosti. Device, zaslužujete da slavite sebe i svoj život i svoje izbore – nagradite sebe nečim lepim i luksuznim, makar to bila samo knjiga, koju ste pronašli na novogodišnjem sniženju. Napravite male poklone svojim prijateljima i uživajte u radosti davanja – vreme praznika je vreme radosti, bez obzira da li se zbližavate sa novom simpatijom, ili uživate u svojoj samostalnosti i nezavisnosti. Ljubav je u vama i svuda oko vas!

DEVICA mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za decembar 2022: Devica
Comments