Saznajte horoskop za decembar 2022: Jarac. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ove nedelje.

Ljubav

Vaša sezona počinje krajem godine i nastavlja se u januaru i zato uzmite malo slobodnog vremena da proslavite i podelite intimne trenutke sa svojim partnerom, ljubavnikom, simpatijom. Odličan način za povezivanje su sve kućne aktivnosti – spremajte zajedno večeru, po novom receptu, uz kvalitetna vina i razmenjivanje nežnosti. Ovo je, takođe, vreme kada treba da tražite on što vam je potrebno, ne očekujući da partner to sam primeti – i ne ljuteći se na njega što nije. Odlika je zrelosti da cenite kada dobijete ono što ste tražili, umesto da budete ogorčeni, jer ste morali da tražite. U redu je da stavite sebe na prvo mesto i zauzmete se za sebe – to će ohrabriti partnera da uradi to isto, a onda ravnopravni pregovori mogu da počnu. 

Ako ste sami, možete se osećati posebno sami sa sobom – nije vam potreban niko ko će vam ukazivati pažnju i davati poklone, jer to možete učiniti sami za sebe. Vi ste praktični i organizovani i znate šta hoćete i u stanju ste da sebi pružite ljubav na najkvalitetniji način – briga o sebi je vaš teren i zato dajte sebi sve što vam je potrebno. Društveni život će vam se ubrzati tokom decembra i bićete u centru svih dešavanja oko vas. Kada vas stigne umor i preplavljenost, isključite telefon, zamračite sobu i dobro se odmorite – i to je čin ljubavi prema sebi. Budite sigurni da ništa neće propustiti, ako neke pozive odbijete. Možete da birate, pa zato prihvatite da učestvujete samo u onim dešavanjima u kojima zaista uživate i koja vas oplemenjuju. 

JARAC mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za decembar 2022: Jarac
Comments