Saznajte horoskop za decembar 2022: Lav. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ove nedelje.

Ljubav

U vašem ljubavnom životu transformacija je započela još sa poslednjim pomračenjem meseca u novembru, a ova tema se nastavlja sa povratkom Neptuna u znak Riba, početkom decembra. Briga o sebi je bila u prvom planu – Lavovi su veličanstvene mačke, kojima treba mnogo maženja i nege. Sada kad se osećate dovoljno samouvereno, samo napred! Izrazite svoju prirodu najglamuroznije što možete, novogodišnji praznici su idealno vreme za to. Uz ovo ide i povećana senzualnost i buđenje strasti – idealan trenutak da uključite partnera u ostvarivanje svojih fantazija i oživite svoju intimu na spektakularan način. 

Solo Lavovi uživaće u dinamičnom društvenom životu – bilo da se uključujete u organizaciju porodičnih okupljanja, ili praznike provodite sa prijateljima, biće mnogo druženja, zabave, smeha, razmene poklona i povezivanje sa ljudima koji vas vole i uvek su tu za vas. Venera, planeta izobilja koja vlada svim oblicima ljubavi, ulazi u znak lojalnog Jarca, podižući vibracije – svesni ste šta vam je najvažnije u ljubavnim odnosima i ako se na romantičnom planu još uvek ništa ne pokreće, vaš život je ispunjen (srećno uzvraćenom) ljubavlju prema porodici i prijateljima.

LAV mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za decembar 2022: Lav
Comments