Saznajte horoskop za decembar 2022: Škorpija. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ove nedelje.

Ljubav

Mars je prošlog meseca krenuo retrogradno i vi ste doživeli smirivanje strasti i promenu percepcije – više ste zainteresovani za maženje i lagano vođenje ljubavi, nego za vatromete strasti, žestoke debate i druge marsovske izraze svoje prirode. U partnerskim odnosima to može predstavljati prijatnu promenu dinamike i premeštanje fokusa na dublje nivoe povezanosti. Intelektualna i duhovna kompatibilnost dolazi do izražaja – ukoliko je ima, a ukoliko ne, deficit se oseća kao nerazumevanje i udaljavanje, što i vas i vašeg partnera može navesti da preispitujete svoj odnos. Međutim, krajem prve nedelje decembra, zvezde dostižu poravnanje koje vam otvara komunikaciju, pa sa partnerom možete razgovarati otvoreno i bez osude o svim aspektima vaše veze. 

Ako ste sami, romantična Venera će osnažiti vašu rečitu zavodljivost, pa ćete uživati u flertu i osvajanju i aktivnom društvenom životu. Možete osećati da vam je potrebno vreme za izdvajanje i samoću, ali to neće zaustaviti kontakte preko društvenih mreža i negovanje nekih uzbudljivih i obaćavajućih poznanstava na daljinu. Ovo je period u kome uživate dobrobiti prevazilaženja starih emocionalnih povreda i potrebno je neko vreme da osetite da ste spremni za novi odnos. Ostanite otvoreni za sve što vam kraj godine donosi i sa nadom u ostvarenje svojih želja započnite novu godinu! 

SKORPIJA mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za decembar 2022: Škorpija
Comments