Saznajte horoskop za decembar 2022: Strelac. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ove nedelje.

Ljubav

Decembar je vaša sezona, vaš mesec i vaša vladajuća planeta Jupiter donosi vam izobilje, podstičući produktivnost i kreativnost na svim nivoima. Pored profesionalog i kreativnog angažovanja, ovaj talas energije možete kanalisati i kroz partnerske odnose – budite romantični, priredite partneru vruća iznenađenja, negujte svoj odnos na svim nivoima. Oživite strast, produbite bliskost kroz zajedničke aktivnosti i brigu o partnerovim potrebama – vi volite da se zabavljate, a praznična sezona nudi obilje raznih sadržaja, koje možete podeliti sa voljenom osobom. Smislite ekstravagantan novogodišnji poklon (putovanje, ulaznice za koncert, umetničko delo), u kome ćete, u suštini, uživati zajedno. Partner zaslužuje da se oseća posebno i da bude tretiran sa pažnjom, ljubavlju i poštovanjem i aktivno će uzvratiti svaki vaš velikodušni postupak. 

Ako ste sami, nećete se ništa manje zabavljati i uživati u čulnim senzacijama, filozofskim razgovorima i intelektualnoj i emocionalnoj povezanosti sa bližnjima. Prijatelji su vaša izabrana porodica i sa njima ćete podeliti mnogo lepih trenutaka, koji će vas podstaći da se i sami prema sebi ponašate sa ljubavlju i uvažavanjem. Vaš ljubavni život je u ekspanziji i možete otkriti da je polje ljubavi mnogo šire i neisraženije od onog ograničenog seksualnom privlačnošću i romantičnim odnosima (mada ni avanture ove vrste nisu isključene, a ni nepoželjne). Radite sve što vas raduje i oplemenjuje i vodite računa o osećanjima i željama drugih – ne želite nekoga da povredite i nehotice mu slomite srce! 

STRELAC mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za decembar 2022: Strelac
Comments