Saznajte horoskop za decembar 2022: Vaga. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ove nedelje.

Ljubav

Kao znak pravde, ravnoteže i partnerstva, Vaga voli udobnost (barem koliko i Bik) i sklona je detaljima (barem koliko i Devica), pa je vaš dom sigurno utočište u vreme praznične gužve i ubrzavanja životnog tempa. Zato suočavanje sa bilo kim ko utiče na vaš životni prostor (partner, cimer, član porodice), može biti stresno, naročito u vreme praznika. Pristupajte temama promena u kući (koje ćete uskoro početi da planirate) pažljivo i taktično. Planete vam pružaju podršku – vaša vladarka Venera pridružuje se Merkuru u Jarcu u drugoj nedelji decembra, u vašoj 4. kući doma i porodice, a kao rezultat ovog tranzita, pitanja kućnog života ćete lakše rešavati, zato ostanite stabilni i pozitivni. Osim atmosfere, vaš dom čine ljubav i bezbednost i vi ćete se u doba punog meseca baviti manifestacijom ove energije u vašem ljubavnom životu.

Pošto ste u prethodnom periodu prekinuli odnose i saradnje koje vam više ne donose dobrobit i ne služe vašem rastu i razvoju, sada je vreme da sagledate šta je ono što hoćete u vezama i odnosima – napravili ste mesta za sve dobro što vam dolazi i sada je vreme da to dobro definišete i ostvarite. To mogu biti novi ljubavni romani (ili epizode), kao i obnova odnosa koji imaju potencijala za razvoj. Bilo da ste sami, u partnerskim odnosima ili na početku nove veze – standardi su isti. Vaše potrebe, vaše granice, vaše samopoštovanje i samosvest na prvom mestu! 

VAGA mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za decembar 2022: Vaga

 

Comments