Saznajte horoskop za decembar 2023: Jarac. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ovog meseca.

Ljubav

Sredinom meseca možete upoznati nekog ko vam skreće pažnju i ko neće dozvoliti da ostanete neopredeljeni i distancirani. Doduše, najviše pažnje treba da posvetite razgledanju svog šarolikog emocionalnog pejzaža i da zapazite da vrhunci ushićenja i doline introspekcije služe istoj svrsi – dubljem razumevanju sebe i ličnom razvoju. Dozvolite sebi da osećate bez osuđivanja, pronađite kreativne načine da kanališete svoja osećanja i povežete se sa sobom na dubljem nivou. 

Ovog meseca je vreme za preuređenje u vašem emocionalnom prostoru – presipitivanje odnosa i obaveza i duboko razmišljanje, donose uvide o uzajamnosti, davanju i primanju. Samopoštovanje se reflektuje kroz reciprocitet – ako ne primate koliko dajete, možete odlučiti da pokušate da dobijete ono što vam je potrebno od partnera, ili da potražite otvorenijeg i velikodušnijeg partnera. Ako vam treća opcija pada na pamet – da potražite ono što vam je potrebno van veze – preispitajte svoje motive. Da li zaista ne želite da povredite partnera i samo vam je potreban ventil.

JARAC mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za decembar 2023: Jarac
Comments