Saznajte horoskop za februar 2023: Blizanci. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ove nedelje.

Ljubav

Turbulentan period na emotivnom planu – odnosi su poljuljani, sukobi izvesni, napetost opipljiva, sa tendencijom da svake nedelje bude sve teže i napornije. Partnerski i porodični odnosi zahtevaju od vas da ostanete pribrani, da ne izazivate drame i ne uključujete se u one koji drugi izazivaju. Pred kraj meseca, aspekti će se promeniti i malo će vam laknuti – nastojte da do tada ne kažete i ne uradite ništa što ne možete da popravite i zbog čega ćete se kajati. Možda ste opravdano ljuti na partnera, ali akcije koje možete preduzeti da ga „naučite pameti“ biće kontraproduktivne. 

Ako ste sami, prilike se mogu ukazati, ali imajte u vidu da u ovom periodu možete privući sasvim neadektvatne osobe. Takođe, možete biti skloni da sebi dopustite neadekvatna ponašanja, zbog čega se kasnije nećete osećati dobro. Nemojte u nekom zakasnelom buntovništvu odustajati od svojih principa i vrednosti, za koje znate da su ispravne.

BLIZANAC mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za februar 2023: Blizanci
Comments