Saznajte horoskop za februar 2023: Devica. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ove nedelje.

Ljubav

U porodičnim i partnerskim odnosima može doći do situacije u kojima je potrebno doneti čvrstu odluku, a vaš stav možda neće imati podršku (partnera i porodice). Morate pronaći kompromis – ali možda neće biti na vama da ga ponudite, već samo da na njega pristanete. Prevaziđite ego i razmislite realno i analitično kao što umete – pa ćete zaključiti da rezon vaših bliskih ima više smisla, čak i ako nema tako široku perspektivu kao vaš. Za vas može biti prijatno iskustvo da prepustite vođstvo partneru – ne morate uvek vi biti odgovorni za sve, pa ni za greške koje mogu nastati. A ako se ispostavi da kompromisi na koje ste pristali sadrže određene propuste, nemojte likovati i isticati da ste vi to imali u vidu. 

Ako ste sami, možete imati prilike da upoznate zanimljivu osobu, sa kojom možete ostvariti ljubavnu vezu, ali zvezde vam savetuju da ne žurite i da ne insistirate na utvrđivanju statusa. Uzmite vreme koje je potrebno da se bolje upoznate i neka se odnos razvija spontano, bez pritiska preteranih očekivanja. 

DEVICA mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za februar 2023: Devica
Comments