Saznajte horoskop za februar 2023: Lav. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ove nedelje.

Ljubav

Ljubavni odnosi mogu biti harmonični i zadovoljavajući, ako zadržite fleksibilnost i budete pažljivi – uzmite u obzir stav partnera, pre nego što nešto uradite. Uključite ga u donošenje bilo koje odluke i oslonite se na njegov savet i pomoć. Nemojte unapred zaključivati da se vašem partneru nešto neće dopasti, ili da će vas u nečemu sabotirati i nemojte pristupati razgovoru sa takvim stavom. Ako želite da uvdete promene, potrebno je da saznate šta partner želi i šta ima da kaže o tome (a ovo se može odnositi na proširenje porodice!). 

Ako ste sami, imaćete mnogo prilika da osvajate svojim šarmom i harizmom – ali to neće biti dovoljno za ostvarivanje romanse. Možete upoznati nekog ko će vas izazvati da date najbolje od sebe, tako što neće reagovati na vaše uobičajeno osvajačko „oružje“. Moraćete da razmislite i da usvojite diplomatski pristup, ukoliko želite da osvojite nečiju pažnju. 

LAV mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za februar 2023: Lav
Comments